Tiny Realms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Tiny Realms online altyapıya sahip bir mobil strateji oyunudur

Tiny Realms oyuncuları fantastik bir dünyaya davet eden ve keyifli bir oynanışa sahip olan bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tiny Realms'de Işık Diyarı adlı fantastik dünyaya konuk oluyoruz. Bu dünyanın hakimiyeti için 3 farklı ırk birbiriyle savaşıyor. Biz bu ırklardan birini seçerek oyuna başlıyoruz. Klasik olarak insan ırkını seçebilir veya inatçı cüceleri seçerek kararlılığınızı diğer ırklara gösterebilirsiniz. Tegu adlı kertenkele ırkı ise doğadan aldığı gücü diğer ırkların üzerinde kullanmak için sabırsızlanıyor. Irk seçimini yaptıktan sonra kendi şehrinizi inşa ediyorsunuz. Kaynak avına çıkarak üretiminizi başlatıyor, ordunuzu inşa ediyor ve askerlerinizi yetiştiriyorsunuz. Bundan sonra ise sıra savaşmaya geliyor.

Online altyapıya sahip bir strateji oyunu olan Tiny Realms'de gerçek zamanlı bir savaş sistemi yer almakta. Bu savaş sisteminde saldırı birimlerinizi bizzat siz yönetebiliyor ve nereye saldıracaklarını belirleyebiliyorsunuz. Siz diğer oyuncuların şehirlerine saldırabileceğiniz gibi sizin şehrinize de saldırabiliyorlar. Bu nedenle şehriniz için surlar ve savunma binaları inşa etmeniz de gerekiyor.

Tiny Realms güzel grafiklere sahip bir oyun. Eğer uzun süren bir eğlence arıyorsanız Tiny Realms'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Tiny Realms

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Tiny Realms fantastik bir hikayeye sahip bir strateji oyunudur

Tiny Realms internet üzerinden diğer oyunculara karşı savaşabileceğiniz online altyapıyua sahip bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tiny Realms bizi fantastik bir dünyaya davet ediyor. Işık Diyarı adlı bu dünyada 3 farklı ırk yaşamaktadır. Bu ırklar aralarında bu diyarın hükümdarının kim olacağını belirlemek için savaşmaktalar. Biz bu üç ırktan birini seçiyoruz ve bu savaşa dahil oluyoruz. Dilersek inatçılıklarıyla ünlü olan cüceleri, dilersek cesur insanları, dilersek de kertenkeleye benzer yapılarıyla dikkat çeken ve doğadan aldıkları güçle savaşan Tegu ırkını seçebilmekteyiz. Irk seçiminizi yaptıktan sonra sıra kendi şehrimizi inşa etmeye geliyor.

Tiny Realms'de üretimi başlattıktan sonra kaynak elde ediyoruz ve bu kaynakları ordumuzu geliştirmek için kullanıyoruz. Oyunda toprak fethederek yeni kaynaklar elde edebilmemiz ve sınırlarımızı genişletebilmemiz mümkün. Oyundaki savaşlarda birliklerinizi kendi elinizle yönetebiliyorsunuz. Gerçek zamanlı savaşlarda hangi biriminizin nereye saldıracağını belirleleyebiliyorsunuz. Oyunda düşman şehirlerine saldırırken kendi şehrinizi savunmak için savunma sistemleri ve duvarlar inşa etmeniz de gerekiyor.

Tiny Realms göze hoş görünen grafiklere sahip. Oyun uzun süreli bir eğlence sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Watcher of Realms

    Akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz Watcher of Realms, Diablo esintileri taşıyan bir RPG oyunudur.
  • Magic Realms

    Magic Realms, strateji ve savaş oyunları oynamayı seven Android cihaz sahiplerinni tercih edebileceği ücretsiz bir fantastik kart oyunu.
  • Tiny Troopers: Alliance

    Tiny Troopers: Alliance mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir gerçek zamanlı strateji oyunudur
  • Tiny Troopers 2

    Popüler askeri strateji savaş oyunu Tiny Troopers 2 mobil cihazlarda!
  • Tiny Troopers

    Tiny Troopers, küçük boylu sevimli askerlerin savaşını konu alan bir strateji ve savaş oyunu.
  • Tiny Troopers 2: Special Ops

    Tiny Troopers 2: Special Ops mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bolca aksiyon içeren bir savaş oyunudur
  • Tiny Guardians

    Kule savunma mekaniklerini RPG karakterleriyle oynadığınız son derece eğlenceli bir oyun.
  • Cthulhu Realms

    Cthulhu Realms ile Cthulhu efsanesi farklı bir boyuta taşınıyor. Dijital kart oyunu olarak hazırlanan bu oyun, mobil cihazlarda zaman geçirmek için mükemmel bir seçim.