Tiny Striker

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Tiny Striker ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir şut çekme oyunudur.

Tiny Striker her ne kadar basit bir yapıya sahipmiş gibi görünse de sunduğu eğlence dozu yüksek bir yapım. Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Tiny Striker’daki amacımız gol atmak.

Amaç basit gibi görünse de oyuna girince işin aslının bu olmadığını hemen anlayacaksınız. Rakip oyunculardan oluşan baraj ve her topa atlayan kaleci işimizi epey zorlaştırıyor. Tiny Striker’da yer verilen kontrol mekanizması sorunsuzca çalışıyor. Parmağımızı topu atmak istediğimiz güzergah üzerinde kaydırıyoruz ve oyuncu topu o şekilde gönderiyor.

İzometrik kamera açısına sahip olan Tiny Striker pikselleştirilmiş grafikleriyle oyunseverlere farklı bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Hızlı akan bir oyun olduğu için özellikle kısa molalarınızda, beklerken veya hikaye derinliği olmayan bir oyun oynamak istediğinizde Tiny Striker ideal bir seçenek olacaktır.

Emircan Erdoğan

Tiny Striker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Tiny Striker her ne kadar spor üzerine kurulu bir oyun gibi görünse de aslında tamamen beceri ve çözüm bulma yetenekleri üzerine kurulu bir oyun. Hem iPhone hem de iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bu oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyunda uzak mesafeden şut çekmeye çalışan bir futbolcuyu kontrol ediyoruz. Karşımızda rakip takımın oyuncularından oluşan bir baraj ve elbette kaleci var.

İzometrik bir kamera bakış açısına sahip olan oyunda kontroller son derece kolay yönetiliyor. Parmağımızla topun gideceği yörüngeyi çizdikten sonra oyuncumuza topa vuruyor. Bu aşamadan sonra top ya baraja veya kaleciye takılacak; ya da ağlarla buluşacak.

Oyunda pikselleştirilmiş grafikler kullanılmış. Açıkçası bu grafik formu benim epey hoşuma gitti ve oyuna gerçekten de özgün bir hava katmış. Muhteşem 3D grafikler yer alsayd ıbu oyun beklenen etkiyi yaratamayabilirdi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tiny Striker: World Football

    Tiny Striker: World Football, kuş bakışı kamerayla oynanan ücretsiz futbol oyunu.
  • Tiny Striker La Liga 2018

    Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir futbol oyunu
  • Striker Soccer 2

    Striker Soccer 2 bolca eğlence sunan bir futbol oyunudur
  • Striker Soccer America

    Striker Soccer America, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir futbol oyunu.
  • Striker Manager 2

    Striker Manager 2, futbolla arası iyi olan oyunseverlerin büyük keyifle oynayacakları bir futbol menajerlik oyunu.
  • Striker Soccer Euro 2012

    Striker Soccer Euro 2012, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonasını konu alan yeni futbol oyunlarından biri.
  • MOTO STRIKER HD

    MOTO STRIKER HD, başarılı bir android motor yarış oyunu.
  • Shoot War: Professional Striker

    Shoot War: Professional Striker, bir komando olarak size verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışacağınız ücretsiz bir Android aksiyon oyunu.