Tip Tap Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
54 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Tip Tap Soccer, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.

Tip Tap Soccer, kendi takımınızı dünyanın en iyisi yapmaya çalışacağınız tık tabanlı bir spor simülasyonu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz oyunda, yapacağınız yatırımlarla spor kulübünüzü zirveye taşıyabilirsiniz. Boş vakitlerini değerlendirmek isteyenlerin hoşuna gidecek bu oyuna biraz daha yakından bakalım.

Tip Tap Soccer, tık tabanlı oyunlar arasında konusu itibariyle dikkat çekiyor diyebilirim. Grafik açısından da tatmin edici özellikleri bulunan oyunda, ana ekranın üst bölmesinde combo miktarı -ki bu saniye başına aldığınız para miktarında belirleyicidir- bulunuyor. Ekranın solunda bulunan butonda ise reklam izleyerek aldığınız parayı iki katına çıkarabiliyorsunuz. Sağdaki ateşleme modunda da 30 saniye boyunca hızlı bir şekilde ekrana dokunarak combolarınızı artırıp ciddi paralar kazanabilirsiniz. 

Oyunun ana özellikleri ise aşağıdaki dört sekmede bulunuyor. Turuncu sekmede yatırım yapabiliyor, mavi sekmede gelişme yapabiliyor, yeşil sekmede personel alabiliyor ve son olarak sarı sekmede oyun içi satın alımlarla kullanabileceğiniz altınlarla çeşitli hızlandırılmış özelliklerden faydalanabiliyorsunuz. Bu alanlarda para harcayarak takımınızı zirveye taşıyabilirsiniz. 

Keyifli vakit geçirebileceğiniz ve bir süre sonra fazla vakit ayırmanıza gerek olmayan Tip Tap Soccer'ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Denemenizi mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

Tip Tap Soccer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Tip Tap Soccer, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz tık tabanlı bir spor simülasyonu oyunudur.

Tip Tap Soccer, son zamanlarda oynamaktan en keyif aldığım oyunlar arasında. Saniye başına belli bir miktar para kazanarak kulüp geliştirmeye çalıştığımız bu spor simülasyonu oyununda, çeşitli alanlara yatırım yaparak veya geliştirerek zirveye ulaşmaya çalışıyoruz. iPhone ve iPad cihazlarınızda boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Küçük bir kulübün başındasınız ve hedefleriniz var diyelim. Bu hedeflere ulaşabilmek için çeşitli alanlara ciddi miktarda yatırım yapmanız gerekir. Tık tabanlı bir spor simülasyonu olan Tip Tap Soccer, sizi hedeflerinize ulaştıracak özellikleriyle dikkat çekiyor ve boş vakitlerinizi değerlendirebileceğiniz keyifli bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunda saniye başına belirli bir miktarda para kazanıyorsunuz ve 10'dan fazla alana yatırım yaparak bu miktarı artırabiliyorsunuz. 

Ekranın üst kısmında combo miktarınız yer alıyor. Ne kadar hızlı dokunuş yaparsanız bu combo miktarı o kadar artıyor. Combo miktarının sağında ve solunda iki adet promosyon mevcut. Soldaki promosyona tıkladığınızda reklam izleyerek aldığınız parayı iki katına çıkarabiliyorsunuz. Sağdaki promosyonda da yine reklam izleyerek ateşleme moduna geçebilir ve 30 saniye boyunca ciddi paralar kazanabilirsiniz. 

Asıl yatırımları, geliştirmeleri ve personel alımını da aşağıdaki dört sekmeden yapacaksınız. En sağdaki sarı sekme oyun içi satın alımlarla kullanabileceğiniz özellikleri barındırıyor. Turuncu sekmede yatırımlar, mavi sekmede geliştirmeler, yeşil sekmede ise personel alımları var. 

Eğer çok vaktinizi ayırmadan eğlenceli bir deneyim yaşamak istiyorsanız Tip Tap Soccer'ı ücretsiz indirebilirsiniz. Oynamanızı mutlaka öneririm.

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tap Soccer

    Langırt tarzı basit bir futbol oyunu arıyorsanız Tap Soccer ieğleneceğinizi garanti edebileceğimiz bir örnek.
  • WWE Tap Mania

    WWE Tap Mania, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Amerikan Güreşi oyunu.
  • One Tap Boxing

    One Tap Boxing, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur.
  • One Tap Tennis

    One Tap Tennis, tek dokunuşla oynanabilen 8bit grafiklere sahip tenis oyunu.
  • Tap Sports Baseball 2016

    Tap Sports Baseball 2016, Android telefon ve tabletler için geliştirilen beyzbol oynama oyunudur.
  • Dream League Soccer 2018 APK

    Dream League Soccer 2018 APK: En iyi mobil futbol oyunları arasında
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Soccer Manager 2023 APK

    Soccer Manager 2023 APK ile Android akıllı telefon ve tabletinizde gerçekçi bir futbol menajerlik oyunu oynayabilirsiniz.