Titan Quest

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
1.3 GB DOSYA BOYUTU

Titan Quest klasik bir aksiyon RPG oyunudur

Titan Quest bilgisayarlarda oynadığımız en başarılı aksiyon RPG oyunları arasında yer alan klasiğin günümüz mobil cihazlarına uyarlanmış versiyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olan Titan Quest ilk olarak 2006 yılında bilgisayarlar için yayınlanmıştı. Çıktığı dönemde Diablo serisinin en büyük rakipleri arasına giren bu oyun birçok oyuncunun beğenisini kazanmıştı. Şimdi ise bu güzel oyunu mobil cihazlarımızda oynayabiliyoruz.

Titan Quest'te Yunan mitolojisi temalı bir hikaye bizi bekliyor. Kahramanımızla antik Yunan'da başlayan bir maceraya atılıyouz ve Titanla'a karşı savaşan Olimpos tanrılarının yanında yer alarak destansı bir savaşa katılıyoruz. Titan Quest'in hikayesi antik Yunan'da başlasa da antik Mısır, Babil ve Çin'i de ziyaret ederek bu bölgelerin mitolojik kültürleriyle oyuna devam ediyoruz. 

Titan Quest'te kahramanımızı yarattıktan sonra onu okçuluk, kılıç-kalkan ustalığı, büyü gücü gibi farklı alanlarda uzmanlaştırabiliyor, kendi oyun stilimizi yaratabiliyoruz. Eğer hack & slash dinamiklerine sahip RPG oyunlarını seviyorsanız size oldukça uzun bir oynanış süresi sunacak Titan Quest kaçırmamanız gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Titan Quest

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
1024 MB DOSYA BOYUTU

Titan Quest, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz hack and slash oyunu.

Titan Quest, 2006’da çıkmış aksiyon rol yapma hack and slash oyununun mobil platforma uyarlanmış sürümü. Kahramanların yerine geçip yaratıklarla dövüştüğümüz oyunda Yunanistan, Mısır, Çin, Babil gibi antik uygarlıkları keşfediyoruz. Amacımız hapsedildikleri yerden kaçmayı başaran ve dünyayı kötülükle kaplamak isteyen titanları durdurmak. Tanrıların tek başına durdurmayı başaramadığı güçleri yenmek kolay olmayacak.

En iyi hack and slash oyunları arasında gösterilen Titan Quest’in mobil sürümü ilk olarak iOS platformunda indirilmeye sunulmuş. Hem iPhone hem de iPad’de oynanabilir olan oyun ücretli olarak geliyor ki eski efsane bir oyun olduğunu düşündüğümüzde satın alınabilirliği var. Oyuna geçecek olursam; Oyunun PC sürümünü oynadıysanız aynı atmosfer yansıtıldığından hemen oyun içerisine gireceğinizi düşünüyorum. Oynamadıysanız da hack and slash türünü seviyorsanız keyif alacağınızı söyleyebilirim.

Olabildiğince geniş, açık dünya oyunu olarak karşımıza çıkan Titan Quest, 80 farklı mitolojik yaratık (Gorgonlar, Minotorlar, Kikloplar ve daha nicesi), binlerce keşfedilebilir obje, 30 farklı karakter sınıfı, 150 farklı karakter yeteneği ile dopdolu içerik sunuyor. 60 saatten fazla oynanış süresi sunan oyunda buluta kaydetme seçeneği de mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Titan Warrior

    Titan Warrior internet üzerinden oynayabileceğiniz bir mobil rol yapma oyunudur
  • Rune Quest: Dragon Crusaders

    Rune Quest: Dragon Crusaders, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz strateji macera rpg oyunu.
  • Empires & Puzzles: RPG Quest

    Empires & Puzzles: RPG Quest, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir rol yapma oyunu.
  • Diamond Quest: Don't Rush!

    Diamond Quest: Don't Rush! Android: Popüler macera oyunu mobilde!
  • Warhammer Quest

    Senelerin masaüstü oyunu Warhammer Quest sonunda mobil cihazlardan da oynanabiliyor.
  • Winx Bloomix Quest APK

    Sonsuz bir koşu oyunu olan Winx Bloomix Quest APK'da, kahramanı yönlendirin ve engellere çarpmamaya çalışın.
  • Mine Quest 2

    Mine Quest 2, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.