Toca Lab: Plants

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
327 TOPLAM İNDİRME

Toca Lab: Plants, çocuklara bitki sevgisini aşılayan harika bir Android oyunu.

Toca Lab: Plants, küçük yaşta oyunculara hitap eden bitki yetiştirme, deney yapma oyunu. Toca Boca’nın tüm oyunları gibi animasyonlarla desteklenmiş, rengarenk minimal stili görsellere sahip ve karakterlerle etkileşime geçilebilen kolay oynanış sunuyor.

Toca Boca’nın Android platformuna ücretli çıkardığı oyunda çocuklar bilim dünyasına adım atıyor.

Beş grubuna ayrılan bitkiler (algler, yosunlar, eğrelti otları, ağaçlar, çiçekli bitkiler) üzerine deneyler yaparken bitkilerin Latince isimlerini öğrenebildiğiniz oyunda laboratuvardaki beş farklı yeri ziyaret ediyorsunuz. Bitkinizin ışığa verdiği tepkiyi ölçtüğünüz büyütme ışığı, bitkinizi sulama tankına koyup su üzerindeki hareketini gözlemlediğiniz sulama tankı, bitkinizin beslenme şeklini öğrenmeye çalıştığınız besin istasyonu, bitkilerinizi kopyalayabildiğiniz klonlama makinesi ve bitkinizi başka bir bitkiyle karıştırabildiğiniz melezleme cihazı, laboratuvarda kullanımınıza sunuluyor.

Erkan Calp

Toca Lab: Plants

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
57 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Toca Lab: Plants, Toca Boca'nın çocuklara bitki sevgisini aşıladığı iPhone/iPad oyunu.

Toca Lab: Plants, Toca Boca’nın küçük yaşta mobil oyunculara sunduğu eğitici oyunlar arasında. Gerçek hayattaki bitkilerin isimlerini Latince isimleriyle birlikte öğreten oyunda 35 farklı bitki karakteri keşfedilmeye bekliyor. Hem iPhone hem de iPad ile uyumlu olan bu oyun, tam çocuğunuz/küçük kardeşinize göre.

Çocuklara bitki sevgisini aşılayan harika bir mobil oyun olduğunu düşündüğüm Toca Lab: Plants’de yeşil algler, yosunlar, ağaçlar, çiçekli bitkiler, eğrelti otları üzerinde deneyler yaparak bitkinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Bitkinizin ışık ve suya verdiği tepkiyi ölçmekten bitkinizin besleme şeklini keşfetmeye laboratuvarda yapmanız gereken onlarca iş var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toca Lab

    Toca Lab, çocuklarınızın Android cihazları üzerinde elementleri tanıyabileceği ve deneyler yapabileceği etkili bir eğitim uygulamasıdır.
  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.
  • Toca Builders

    Toca Builders, çocuğunuzun yaratıcılığını kullanarak oynayabileceği eğlenceli bir Android oyunu.
  • Toca Cars

    Toca Cars, çocukların büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir yarış oyunu.
  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen yemek yapma oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcıların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların mutfakta hünerlerini sergileyebilecekleri renkli - eğlenceli bir Android oyunu.
  • Toca Pet Doctor

    Toca Pet Doctor, yardıma ihtiyacı olan evcil hayvanları tedavi edeceğiniz çocuklara özel eğitici bir Android uygulamasıdır.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.