Toca Pet Doctor

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
479 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Toca Pet Doctor, yardıma ihtiyacı olan evcil hayvanları tedavi edeceğiniz çocuklara özel eğitici bir Android uygulamasıdır.

Toca Pet Doctor, 2 - 6 yaş arası sçocukların oynaması için uygun olan ve onlara hayvan sevgisi aşılayacak yararlı ve eğlenceli bir Android uygulamasıdır. Oyun içerisinde sevimli evcil hayvanların bazı sıkıntı ve hastalıkları bulunuyor. Onları tedavi ederek, ilgi gösterip sevmelisiniz.

15 farklı evcil hayvan bulunan oyunda tüm hayvanlar ile ayrı ayrı ilgilenerek onlara yardım etmelisiniz. Çocuklarınıza hem keyifli vakit geçirtecek hem de onların hayvanları sevmesini sağlayacak olan uygulama ücretli olarak satılmaktadır. 2 TL gibi makul bir ücret karşılığında satın alabileceğiniz uygulamanın ödediğiniz ücrete değeceğini söyleyebilirim.

Oyunun grafikleri ve sesleri oldukça etkileyici. Çocuklarınızın hoşuna gitmesi için özel olarak hazırlanan sanatsal çizimler sayesinde çocuklarınız keyifli saatler geçirebilir.

Özellikler:

  • 15 farklı ve etkileyici evcil hayvan
  • Evcil hayvanları iyileştirme
  • Evcil hayvan besleme ve bakımı
  • Güzel grafikler
  • Reklamsız

Çocuklarınızın eğlenebilmesi için satın alabileceğini en uygulamalardan bir tanesi olan Toca Pet Doctor'ı Android telefon ve tabletleriniz üzerinde sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Toca Pet Doctor

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
63 MB DOSYA BOYUTU

Toca Pet Doctor, Toca Boca'nın 2 - 6 yaş arası çocuklara özel hazırladığı renkli oyunlar arasında.

Toca Pet Doctor, çocuklara özel mobil oyunlar çıkaran Toca Boca’nın Android telefon ve tabletlerde oynanabilir olan yeni oyunu. 2 – 6 yaş arası çocuklara hitap eden oyunda hepsi birbirinden şirin 15 hayvan karşımıza çıkıyor.

Çocuklar için oyuncak üretmenin yanında mobil oyunlar çıkarmasıyla da ünlenen Toca Boca’nın Android platformundaki yeni oyunu Toca Pet Doctor, mobil cihazlarda oyun oynamaya merakı olan çocuğunuz için seçebileceğiniz harika bir oyun. Ücretli olduğundan uygulama içi satın alım sunmayan ve rahatsız edici reklamlar içermeyen oyunda çocuğunuz hayvanlarla etkileşim halinde oluyor.

Çocukların sıkılmadan rahatlıkla oynayabilecekleri, oynarken gülücük atacakları oyunlar arasında olan Toca Pet Doctor’da hayvanların en sevimli halleri gösteriliyor. Her hayvanın farklı bir sorunu var. Kimi oyun esnasında düşerek başını yaralamış; buz koyup sonrasında sarıp sarmalayıp iyileştirmeniz gerekiyor. Kimisinin karnını doyurmanız gerekiyor. Kimisinin de uyku problemine çözüm üretmeniz gerekiyor. Tabii ki oynanış oldukça basit. Birkaç dokunuşla hayvanın problemini çözmüş oluyorsunuz.

Toca Pet Doctor, çocuğunuzu ekran başına kilitleyip işinizi rahatlıkla yapmanıza yardımcı olacak oyunlardan biri.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Baby Pet Clinic Vet Doctor

    Baby Pet Clinic Vet Doctor, sahipleri tarafından muayene edilmek için getirilen evcil hayvanları konu alan bir eğlence oyunudur.
  • Toca Life World APK

    Toca Life World APK oyununda çocuklar kendi hikayelerini oluşturuyor ve kendi dünyalarını inşa ediyor.
  • Toca Builders

    Toca Builders, çocuğunuzun yaratıcılığını kullanarak oynayabileceği eğlenceli bir Android oyunu.
  • Toca Cars

    Toca Cars, çocukların büyük bir beğeniyle oynayabileceği bir yarış oyunu.
  • Toca Lab: Plants

    Toca Lab: Plants, çocuklara bitki sevgisini aşılayan harika bir Android oyunu.
  • Toca Kitchen

    Toca Kitchen yemek yapma oyunları oynamaktan keyif alan kullanıcıların denemesi gereken yapımlardan bir tanesi.
  • Toca Kitchen 2

    Toca Kitchen 2, çocukların mutfakta hünerlerini sergileyebilecekleri renkli - eğlenceli bir Android oyunu.
  • Toca Hair Salon 2

    Toca Hair Salon 2, kuaför salonunuza gelen müşterileri karşıladığınız hoş grafikler ve animasyonlar sunan bir Android oyunu.