Toilet Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME
5.5 MB DOSYA BOYUTU

Toilet Finder uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan çevrenizdeki umumi tuvaletleri bulabiliyorsunuz.

Toilet Finder uygulaması, bulunduğunuz şehirdeki kullanılabilir umumi tuvaletleri bulabilmeniz ve içlerinden en düzgünlerini seçebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama. Hem kolay kullanılır arayüzü hem de etkili yapısı sayesinde pek çok kullanıcının işini görecektir. Ancak uygulamanın ülkemizdeki kullanıcılar tarafından henüz pek aktif olarak kullanılmaması nedeniyle İstanbul haricindeki şehirlerde yeterince etkili kullanılabileceğini şimdilik düşünmüyorum.

Android mobil cihazlarda kullanılabilen uygulama, sahip olduğu harita desteği sayesinde şehrin hangi noktasında umumi tuvaletlerin olduğunu bizlere gösterebiliyor ve özellikle yurtdışında yaşayan kullanıcıların işine yarayacaktır. Kullanıcıların tuvaletleri puanlayabilmesi ve engelli tuvaleti olup olmadığı gibi bilgileri işaretleyebilmeleri sayesinde herkesin ihtiyaçlarına yönelik bir tanesini bulmanın mümkün olduğunu söyleyebilirim.

Tabii ki tuvaletlerin ücretsiz olup olmadığını da gösterebilen uygulama, herhangi birinin yanlış bir tuvalet girişi yapması halinde o tuvaletin gerçekte varolmadığını söylemenize de olanak tanıyor ve yanlış yönlendirmelerin önüne geçebiliyor.

Fakat uygulamayı devamlı olarak GPS ile birlikte kullanmaya çalışmanız halinde telefonunuzun şarjının hızlı bir şekilde bitebileceğini unutmamalısınız. Zira bulunduğunuz konumdan istediğiniz tuvalete olan navigasyon hizmeti devamlı olarak konum takibi yaptığı için telefonunuzun elektrik tüketimini hatırı sayılır oranda arttırabiliyor.

Yiğit Ekim Demir

Toilet Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
35 TOPLAM İNDİRME
7.8 MB DOSYA BOYUTU

Toilet Finder uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızı kullanarak bulunduğunuz şehirlerdeki umumi tuvaletleri bulabiliyorsunuz.

Toilet Finder uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının bulundukları şehirlerde yer alan umumi tuvaletleri kolayca bulabilmelerine olanak tanıyan ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve hem kolay kullanılır hem de oldukça işlevsel bir yapıya sahip. Fakat ülkemizde henüz pek aktif olmadığı için İstanbul harici şehirlerde tam olarak ihtiyaçları karşılamayacaktır.

Uygulamanın bilhassa yurtdışında yaşayan kullanıcılar için faydalı olacağını düşünüyorum. Zira içerisinde yer alan harita ve navigasyon sistemi sayesinde çevrenizde bulunan halka açık tuvaletleri kolaylıkla bulma şansınız var ve memnun kaldığınız yahut kalmadığınız zamanlarda gerekli puanlama seçeneklerini kullanarak insanların doğru müesseselere gitmesine yardımcı olabiliyorsunuz.

Kullanıcıların ücretli, ücretsiz, engelli tuvaleti olan tuvaletler gibi seçenekleri kullanabilmeleri ise en doğru tercihlerin yapılabilmesine olanak tanıyor. Eğer uygulamanın sizi gönderdiği lokasyonda artık bir tuvalet bulunmuyorsa, bunu uygulamanın üreticisine bildirebiliyor ve tuvaletin haritadan kaldırılmasını da sağlayabiliyorsunuz.

Fakat devamlı olarak navigasyon ve GPS kullanımının cihazınızın şarjını tüketeceğini unutmamanız gerekiyor. Dolayısıyla uygulamayı kullanırken çok uzun sürelerle navigasyondan faydalanmanızı pek önermiyorum. WC arama işlemleriyle uğraşmak istemeyenlerin faydalanabilecekleri kaliteli bir uygulama olduğu için göz atmak isteyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GPS Route Finder

    GPS Route Finder, gideceğiniz yere nasıl gidebileceğiniz tam olarak bilmediğinizde size yardımcı olabilecek olan ücretsiz bir Android GPS uygulaması.
  • WiFi Finder

    WiFi Finder, dünya üzerindeki kablosuz bağlantı noktalarını yakın çevreye göre değerlendiren mobil uygulamadır.
  • Ashampoo Junk Finder

    Ashampoo Junk Finder ile Android cihazlarınzıdaki gereksiz dosyaları temizleyerek depolama alanı açabilirsiniz.
  • Avast Wi-Fi Finder

    Avast Wi-Fi Finder ile güvenli WiFi erişim noktalarının yerini kolayca bulabilirsiniz
  • Blood Alcohol Finder

    Blood Alcohol Finder ile kaç promil alkol aldığınızı, kendinize ait birkaç bilgiyi girerek kolayca hesaplayabilirsiniz.
  • Toilet Time

    Toilet Time, tuvaletteyken keyifli vakit geçirmenize yardımcı olan popüler bir Android oyunu.
  • DS Finder

    Android akıllı telefon ve tabletiniz ile Synology NAS cihazınızın durumunu görüntülemek için kullanabileceğiniz ücretsiz resmi uygulama.
  • Toilet Rush

    Toilet Rush tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz ve birçok mini oyuna sahip olan bir beceri oyunudur.