Tome of the Sun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Tome of the Sun, Android üzerinden oynanabilen bir hack-and-slash oyunudur.

Tome of the Sun, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir hack-and-slash oyunudur.

Shadow World dünyasında geçen Tome of the Sun, ünlü oyun geliştiricisi NetEase Games tarafından piyasaya sürüldü. Android telefonların neredeyse her modeli üzerinde çalışabilen oyun, kendine özgü grafikleri ve aksiyon dolu oynanışıyla dikkatleri çekiyor. Oyunda amacımız bölümde karşımıza çıkan her düşmanı öldürmek ve bunu yaparken bizlere bahşedilen bütün özellikleri sonuna kadar kullanmak. 

Oyunda 150'den fazla zindan bulunuyor. Girdiğiniz her zindan da farklı bir tasarım ve çeşitli düşman türleriyle karşılaşıyorsunuz. Yanınıza bir evcil hayvan almanız ve bu evcil hayvanın özelliklerini geliştirmeniz de mümkün olabiliyor. Eğlenceli oynanışı, seçilebilir kahraman çeşitliliği ve oyun içerisinde sunulan özelliklerle Tome of the Sun, hemen indirip denemeniz gereken oyunlardan bir tanesi. 

Ramazan Tugay Kahraman

Tome of the Sun

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
372 MB DOSYA BOYUTU

Tome of the Sun, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir hack-and-slash oyunudur.

Tome of the Sun, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir hack-and-slash oyunudur. 

Ünlü mobil oyun geliştiricisi NetEase Games'in yaptığı Tome of the Sun, Shadow World dünyasında geçen bir oyun. Oynanışı ve grafikleriyle dikkat çekmeyi başaran oyun, kendine has hikayesiyle de beğeni toplamış durumda. Oyunda amacımız çeşitli görevler almak ve aldığımız görevler neticesinde gittiğimiz zindanlarda karşımıza çıkan bütün düşmanları, seçtiğimiz karakterin özelliklerini kullanarak öldürmek. Bu özellikler ise oyun içerisinde kazandığımız deneyim puanlarıyla birlikte gelişiyor ve değiştirebiliyor.

150'den fazla zindan barındıran oyunda, çok farklı karakterler yaratılabiliyor ve farklı ırklar seçilebiliyor. Hack-and-slash türünün özelliklerini kullanan oyunda, farklı kombolarla daha fazla sayıda düşmanı aynı anda öldürmek de mümkün. Milyonlarca ekipmandan seçtiklerimiz ise karakterlerimizi daha da güçlendiriyor ve farklı özellikler kazanmalarını sağlıyor. Oldukça başarılı bir hikaye modunun olmasının yanı sıra, çok oyunculu olarak da oynanabiliyor.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tome of Heroes

    Tome of Heroes mobil oyunu strateji ve rol yapma oyun tarzlarını aynı anda bünyesinde barındıran çok oyunculu bir mobil oyundur.
  • Nosferatu - Run from the Sun

    Nosferatu - Run from the Sun, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz vampir temalı aksiyon dolu bir oyundur.
  • The Sun: Evaluation

    Zombileri öldürmek için çatışacağız.
  • Chased By The Sun

    Uzayın derinliklerinde geçen bu amansız kovalamaca seni bekliyor.
  • Race The Sun

    Güneş enerjili bir uzay gemisiyle aksiyona doyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • The Deep: Sea of Shadows

    The Deep: Sea of Shadows, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen ve popüler televizyon dizisi The Deep'ten uyarlanan bir aksiyon oyunudur.
  • Edge of the World

    Edge of the World, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz yüksek kaliteli bir aksiyon oyunu.
  • The House of the Dead: Overkill - LR

    The House of the Dead: Overkill - LR heyecanlı bir FPS oyunudur.