Tomorrowland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Tomorrowland, kısa süre içerisinde Dünyanın en büyük festivallerinden biri haline gelen ve binlerce gencin günler boyunca çılgınca eğlenip elektronik müziğin tadını çıkardığı etkinliğin resmi uygulamasıdır.

Bu yıl 4.'sü düzenlenecek olan Tomorrowland'in Android için resmi uygulaması yayınlandı. Etkinliğe gidecek olan kişilerin mutlaka kullanması gereken uygulama üzerinde etkinlik boyunca ihtiyacınız olan her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz. 3 yıl gibi kısa bir sürede Dünya'nın en popüler elektronik & techno müzik festivali olmayı başaran Tomorrowland'ın 4.'sü önümüzdeki hafta başlıyor.

David Guetta, Afrojack, Steve Aoki, Nervo, Like Mike, Avicii, Hardwell, Dimitri Vegas ve daha pek çok popüler DJ'in sahne aldığı etkinlikte kendinizi müziğe bırakarak çılgınlar gibi eğlenebiliyorsunuz. Fakat etkinlik alanı çok büyük ve bu nedenle yardıma ihtiyacınız olabilir. Etkinlik programını uygulama üzerinden takip ederek hem zaman hem de harita bilgilerine uygulama üzerinden ulaşma imkanınız bulunuyor.

Etkinlik ile ilgili merak ettiğiniz her türlü sorunun cevabını bulabileceğiniz Tomorrowland Android uygulamasını ücretsiz olarak indirerek kullanabiliyorsunuz. Tomorrowland'e katılmasanız bile etkinlik bilgilerine erişmek için uygulamayı indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

Tomorrowland

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
68 MB DOSYA BOYUTU

Tomorrowland, her yaz Belçika'da düzenlenen ve gençlerin çok büyük ilgi gösterdiği müzik festivali hakkında bilgi almanızı sağlayan resmi iOS uygulamasıdır.

Tomorrowland, Dünya'nın en popüler DJ'lerinin performans sergilediği popüler müzik festivali için hazırlanan ve ziyaretçilere yardım edecek olan resmi ve ücretsiz iOS uygulamasıdır.

3 yıldır Belçika'da düzenlenen çılgın müzik festivali Tomorrowland'ın 4.'sü önümüzdeki hafta başlıyor. Geniş bir etkinlik alanı bulunan festivalde ziyaretçilere yardımcı olmak amaçlı resmi bir uygulama hazırlandı. Böylelikle uygulamayı indirerek festival programı hakkında bilgi alabilir ve etkinlik alanında nerelere nasıl gidebilirsiniz harita üzerinden görebilirsiniz.

David Guetta, Tiesto, Avicii, Swedish House Mafia, Hardwell, Steve Aoki, Martin Garrix, Like Mike, Dimitri Vegas ve Afrojack gibi dünyaca ünlü DJ'lerin katılacağı şenliktekiler 3 gün boyunca elektronik müziğe doyacaklar.

Tomorrowland'e katılın yada katılmayın, festival hakkında her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz resmi uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.
  • Tirreklik Testi

    Tirreklik Testi, sizin 50 kuruşa karşı zaafınızın olup olmadığını ölçen bir eğlence uygulamasıdır.
  • tvtag - formerly GetGlue

    Android cihazlar için eğlence aktiviteleri takip etme uygulaması.
  • Vidivodo

    Vidivodo, Android cihazlarınızda birbirinden güzel videoları izleyip paylaşabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.
  • Karikatür Cenneti

    Karikatür Cenneti eğlence dolu bir Android uygulamasıdır