TomTom Turkey

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
71,601 TOPLAM İNDİRME

Android için geliştirilen Türkiye navigasyon ve harita servisi olan TomTom Turkey uygulaması çevrimdışı çalışabiliyor ve her 2 dakikada bir trafik bilgisi sunuyor.

İlk olarak karşımıza IFA 2012’de çıkan TomTom Turkey Android uygulaması nihayet Play Store üzerinden yayınlandı. TomTom Turkey sayesinde belki de Android platformu en iyi harita ve navigasyon servisine kavuşmuş oldu. TomTom Turkey uygulamasının en büyük özelliği çevrimdışı olarak çalışabilmesi. Çevrimdışı çalışmasına rağmen veri kesintisi dahi yaşatmadan kullanım sunan uygulama kalitesini de ortaya çıkarmış oluyor.

Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi yapabilen TomTom Turkey uygulaması, trafik önizlemesi ve trafik hakkında bilgi de verebiliyor. Bu sayede her 2 dakikada bir canlı trafik bilgisi ekrana yansıyor. Ayrıca doğru şeritlerin ve kuralların kullanılması için de uygulama Advance Lane Guidance adı verilen bir hizmet ile en doğru bilgileri kullanıcıya aktarabiliyor. Bunun dışında diğer özellikleri bilinen navigasyon özellikleri olan TomTom Turkey uygulaması 45.38$ lık bir etikete sahip.

Mustafa Şevki Coşar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TomTom MyDrive

    TomTom MyDrive, Android cihazınızdan gerçek zamanlı trafik bilgisi almanıza, rota çizmenize izin veren bir navigasyon uygulaması.
  • Cold Turkey

    Cold Turkey uygulaması akıllı telefonlarınızı geçici olarak kendinizden engellemenizi sağlıyor.
  • Caffe Nero Turkey

    Caffe Nero Turkey uygulaması ile Android cihazlarınızdan Caffe Nero mağazalarını bulabilir ve özel indirimler kazanabilirsiniz.
  • 3D Turkey Flag LWP

    Android 3D Turkey Flag LWP uygulamasıyla cihazınızda Türk Bayrağına yer verin.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • Turkey Weather forecast

    İstediğiniz ilin 4 günlük hava tahmin raporunu görmek istiyorsanız Android cihazınız için bu uygulamayı deneyebilirsiniz.