Tons of Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
481 TOPLAM İNDİRME

Tons of Guns, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz aksiyon dolu bir nişan alma ve ateş etme oyunudur.

Tons of Guns, Android kullanıcılarının akıllı telefonları ve tabletleri üzerinde oynayabilecekleri aksiyon dolu ve oldukça sürükleyici bir nişan alma oyunudur.

Şehre korku salan kötü adamları bir bir haklamanız gereken oyunda, amacınız şehri tüm suçlulardan temizlemek ve bunu yaparken sürekli olarak ateş gücünüzü artırmaya çalışmaktır.

Şehir haritası üzerinde görebileceğiniz düşmanlarınızla sırasıyla karşılaşarak, en kötü adamı ortadan kaldırıncaya kadar geçen zaman içerisinde sahip olduğunuz silahları sürekli olarak güçlendirmeli ve düşmanlarınızla karşılaştığınız her sahnede onlara üstünlük kurmalısınız.

Akıllı telefonunuzu veya tabletinizi hareket ettirerek nişan alacağınız ve ekrana dokunarak ateş edeceğiniz oyunda en çok dikkat etmeniz gereken şeylerden bir tanesi de şarjörünüzde yeterli sayıda mermi olup olmadığıdır. Şarjörünüz bittiği zaman akıllı telefon ve tabletinizi öne doğru eğmeli ve sola sonrasında da sağa kaydırma hareketiyle yeni şarjörü silahınıza takmalısınız.

Karşı karşıya geldiğiniz ve ortadan kaldırdığınız her kötü adamın silahını ele geçirebilir ve onlardan kazandığınız ganimetlerle kendi silahlarınızın ateş gücünü artırabilir veya onlardan aldığınız silahları kullanabilirsiniz.

Düşmanlarınız sizi ortadan kaldırmadan önce sizin onları ortadan kaldırmanız gereken Tons of Guns'da çok dikkatli ve seri olmalısınız.

Can Çevrim

Tons of Guns

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

Tons of Guns, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Tons of Guns, iOS kullanıcılarının iPhone, iPad ve iPod Touch cihazları üzerinde oynayabilecekleri oldukça heyecanlı ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Şehirdeki kötü adamları en zayıftan en güçlüye doğru ortadan kaldırmaya çalışacağınız oyunda ne kadar iyi bir nişancı olduğunuzu herkese kanıtlama şansına sahipsiniz.

Oyundaki yöneteceğimiz kahramanımız tarafından belirlenmiş olan şehir haritası üzerinde sırasıyla bizleri bekleyen birçok kötü adam yer almakta ve bir sonraki kötü adamla karşılaşabilmek için haritada karşımıza çıkan düşmanımızı ortadan kaldırmamız gerekiyor.

Düşmanlarımızla yapacağımız çatışmalar sırasında onları haklayarak yolumuza emin adımlarla devam etmemiz gereken oyunda birçok farklı silah ve geliştirme seçeneği bizleri bekliyor.

 

Ortadan kaldıracağımız her suçluya ait silahı ve onlara ait ganimetleri elimize geçirerek kendi ateş gücümüzü artırmaya çalışacağımız ve bir sonraki rakibimizin karşısına çok daha güçlü bir şekilde çıkacağımız oyun oldukça sürükleyici.

Klasik bir nişan alma ve ateş etme oyunundan çok daha fazlasını oyunseverlere sunan Tons of Guns'da en iyi nişancının kim olduğunu herkese gösterme vakti geldi.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guns of Mercy

    Guns of Mercy, atari oyunlarına özlem duyanlar için arcade tarzında Android oyunu.
  • Guns of Boom APK

    Guns of Boom APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir çok oyunculu (multiplayer) FPS oyunudur.
  • Fan of Guns

    Onlarca farklı silah ve karakterden yararlanarak aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Guns Of Death

    Harika zaman geçirebileceğiniz eşsiz bir Online FPS deneyimi
  • Guns of Survivor

    Harika deneyim sunan bir rol yapma oyunu
  • Six Guns APK

    Six Guns APK, mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz vahşi batı temalı bir açık dünya oyunudur.
  • Finger Vs Guns

    Finger Vs Guns, aksiyon odaklı bir mobil oyun ve tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.
  • All Guns Blazing

    All Guns Blazing üçüncü şahıs bakış açısından oynanan bir aksiyon oyunudur