Tony Hawk's Skate Jam

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

Kaykay süreceğiz.

Maple Media LLC tarafından geliştirilen ve mobil spor oyunları arasında yer alan Tony Hawk's Skate Jam ile oyuncular akıllı telefon ve tabletlerinde kaykay sürme deneyimi yaşayacaklar.

Oldukça sade içeriklere ve orta dereceli grafik açılarına sahip olan oyunda farklı kaykay modelleri ile kaykay konusundaki yeteneklerimizi sergileme fırsatı elde edeceğiz. Oyuncular birbirinden farklı kaykay alanlarında yeteneklerini gösterecek ve akrobatik hareketler yapacaklar. Farklı oyun modlarına sahip olan oyunda kariyer modu ile bu alanda en iyi kaykaycı olmaya çalışacağız. Oyuncularn zevkine hitap eden birbirinden farklı çok sayıda farklı kaykay karşımıza çıkacak.

Oyun içerisinde 15 farklı kaykay alanı karşımıza çıkacak. Oyuncular farklı kupa ve lig mücadelelerine çıkacak ve farklı rakipler ile karşı karşıya gelerek yeteneklerini sınayacaklar. Daha fazla puan kazanmaya çalışacağımız oyunda birbirinden yetenekli rakipleri ile karşı karşıya geleceğiz.

Kaliteli görsellere ve kullanıcı dostu arayüzlere sahip olan Tony Hawk's Skate Jam ücretsiz olarak dağıtılmaya devam ediliyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Tony Hawk's Skate Jam

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
1.39 GB DOSYA BOYUTU

Kaykay süreceğiz.

Maple Media LLC tarafından geliştirilen ve mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulan Tony Hawk's Skate Jam spor oyunları arasında yer alıyor.

Mobil cihazımızda kaykay sürmeye çalışacağımız mobil spor oyununda oldukça sade grafikler ve zengin bir içerik bizleri bekliyor olacak. Şehrin sokaklarında, parklarda ve parkurlarda kaykay konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğimiz oyunda bizleri kariyer modu da bekliyor olacak. Oyuncular kariyer modunda en iyi ve en yetenekli kaykaycı olmak için mücadele edecekler.

Basit kontrollere sahip olan mobil yapımda global çaplarda turnuvalar da mevcut olacak. Oyuncular bu turnuvalarda yeteneklerini sergileme fırsatı elde edecekler. Akrobatik hareketler de yapabileceğimiz oyunda eğlenceli ve sürükleyici bir oynanış karşımıza çıkacak. Benzersiz çok sayıda kaykayın yer aldığı oyunda 15 farklı parkur yer alıyor. Oyuncular liderlik tablosuna adlarını yazdırabilmek için kaykay konusunda tüm yeteneklerini sergilemek zorundalar.

Tony Hawk's Skate Jam ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oynanıyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PEPI Skate 3D

    Tony Hawk's Pro Skater'a benzerliğiyle dikkat çeken PEPI Skate 3D son derece keyifli bir yapıya sahip.
  • True Skate

    True Skate hem ücretsiz olarak sunulan hem de Tony Hawk's Pro Skater'a benzer özellikleriyle dikkat çeken bir kaykay oyunudur.
  • Stickman Skate Battle

    Stickman Skate Battle, Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz kaykay oyunu.
  • Real Skate 3D

    Real Skate 3D, Android cihazları üzerinde kaykay sürmek isteyenlerin ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android kaykay oyunu.
  • Touchgrind Skate 2 APK

    Touchgrind Skate 2 APK kaykay oyunu ancak parmakla oynanan daha eğlenceli sürümü. Mobildeki en iyi parmak kaykayı oyunu Android için ücretsiz!
  • NBA Jam

    NBA Jam oyunu Android cihazınızı elinizden düşürmemenize neden olacak.
  • Shadow Skate

    Shadow Skate, gölge karakteriniz ile birlikte kaykayınıza atlayın ve akrobatik hareketler yaparak puan kazanın.
  • HAWK

    Uzay savaşları bizleri bekliyor.