Too Many Dangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME

Too Many Dangers, eski çağ temalı minimalist aksiyon - platform oyunu.

Too Many Dangers, Ketchapp’ın eski çağlarda geçen aksiyon yüklü platform oyunu. Popüler geliştiricinin her oyunu gibi Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz. Görev bazlı ilerleyen oyunda dinozorlar, zehirli sarmaşıklar, yaban domuzları, dev örümcekler ve daha nice engeli aşmaya çalışıyorsunuz.

Mağara adamını kontrol ettiğiniz oyunda peşinizden gelen dinozordan kaçma mücadelesi veriyorsunuz. Az önce saydığım engel teşkil eden hayvanların yanı sıra tuzakları atlatmayı, en sonda da boss’u yenmeyi başarırsanız daha zorlu geçeceği belli olan sonraki bölüme atlıyorsunuz. Geliştiriciye göre tamamlanması gereken 300 görev var. Farklı karakterlerle oynayabildiğiniz gibi her defasında farklı bir engel, tuzak karşınıza çıkıyor. Yol da sürekli değiştiğinden ezbere gidip hızlıca tamamlama olayı ortadan kalkıyor.

Günlük meydan okumaların da yer aldığı eski çağ temalı platform oyununda karakterinizin kontrolünü sağlamak için sol yandaki yol değiştirme, sağ yandaki kayma tuşunu kullanıyorsunuz. Zıplatmak için de dokunuyorsunuz.

Erkan Calp

Too Many Dangers

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
185 MB DOSYA BOYUTU

Too Many Dangers, taş devrinde geçen aksiyon - platform oyunu.

Too Many Dangers, taş devrinde geçen iki boyutlu aksiyon dozu yüksek platform oyunu. Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan yapımda dinozordan kaçarken yüzlerce farklı görevi yerine getirmeye çalışıyoruz. Hızına güvenenler için günlük meydan okuma modu da yer alıyor.

Dinozora yem olmak istemeyen, son derece atik, enerjisi tükenmeyen bir mağara adamını kontrol ediyoruz oyunda. Ensemizde, hata yapmamızı bekleyen dev dinozoru atlatmak zaten zorken bir de karşımıza çıkan tuzaklara (onlarca o devrin hayvanı, zehirli bitkiler, kemikler ve daha fazlası) takılmamak için uğraş veriyoruz.

Eski çağ temalı koşu oyununda karakterimizin kontrolünü sağlamak için sol ve sağ yandaki butonları kullanıyoruz. Yol değiştirme, kayma, zıplama hareketlerini yapmak son derece basit ancak tuzakların sayısı, boss’ların gücü ve peşimizdeki dinozor tuşları zaman zaman karıştırmamıza neden oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • I Love Hue Too

    Farklı bir bulmaca oyunu
  • Emily Wants to Play Too

    Korku dolu sahnelerin yer aldığı bir macera oyunu
  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun