Toolwiz GameBoost

ÜCRETSİZ
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,878 TOPLAM İNDİRME
0.66 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayar oyunlarını son sürat oynamak isteyenler için ücretsiz ve küçük bir program.

Toolwiz GameBoost ince bilgisayar ayarlarını düzenleyerek, oyun hızı ve internet bağlantısından maksimum verim almanızı sağlayan ücretsiz, küçük ve etkili bir yazılımdır.

Program bilgisayarınızda kullandığınız donanımlarla ilgili herhangi bir değişiklik yapmadığı için son derece güvenilirdir. Tek bir fare tıklamasıyla sizin için bilgisayarınızı oyunlardan maksimum verim alabileceğiniz şekilde yapılandırır. Aynı zamanda her kullacının kolaylıkla kullanabileceği bir arayüze sahiptir.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GameBoost

    GameBoost bilgisayar performansını ve internet bağlantısını optimize ederek internette gezme hızınızı ve oyunları çalıştırma hızını artırır.
  • Toolwiz Time Machine

    Toolwiz Time Machine, sistem geri yükleme noktaları olutşrabileceğiniz ve sisteminizi eski bir tarihe geri döndürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Toolwiz Time Freeze

    Toolwiz Time Freeze ile sisteminizi güvende tutarak, her zaman yeniymiş gibi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Toolwiz Smart Defrag

    Toolwiz Smart Defrag, sabit disklerinden maksimum performans almak isteyen kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir disk birleştirme aracıdır.
  • Toolwiz Care

    Otomatik olarak bilgisayarınızın sağlığını denetliyor ve çalışırken, oyun oynarken ya da sadece internette gezerken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor.
  • ToolWiz File Recovery

    ToolWiz File Recovery, yanlışlıkla silinen dosyalarınızı ve verilerinizi kurtarabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır.
  • Toolwiz Pretty Photo

    Toolwiz Pretty Photo, dijital fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Toolwiz Remote Backup

    Toolwiz Remote Backup, uzak masaüstü bilgisayarlarına bağlanarak verilerinizi yedekleyebileceğiniz ücretsiz bir yedekleme programıdır.