Toolwiz Time Freeze

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,763 TOPLAM İNDİRME
2.76 MB DOSYA BOYUTU

Toolwiz Time Freeze ile sisteminizi güvende tutarak, her zaman yeniymiş gibi sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

Toolwiz Time Freeze sisteminizi güvende tutmak ve her zaman yeniymiş gibi kullanmak için bilgisayarınızda bulunması gereken ücretsiz bir sistem koruma aracıdır. Bilgisayarınız üzerindeki istenmeyen değişiklikler, kötü niyetli girişler ve düşük disk düzeyi gibi bir çok sorundan bilgisayarınızı korur.

Gerekli durumlarda basit bir tıklama ile anında sanal koruma sağlamak üzere sistemi kopyalar ve sistemin kopyasını sanal olarak çalıştırır. Bu şekilde bilgisayarınız için üst düzeyde bir güvenlik sağlamış olursunuz ve sanal sistemin verimliliğini arttırırsınız. Toolwiz Time Freeze'i hemen ücretsiz bir şekilde indirerek, denemeye başlayabilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Toolwiz Time Machine

    Toolwiz Time Machine, sistem geri yükleme noktaları olutşrabileceğiniz ve sisteminizi eski bir tarihe geri döndürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Toolwiz Smart Defrag

    Toolwiz Smart Defrag, sabit disklerinden maksimum performans almak isteyen kullanıcılar için geliştirilen ücretsiz bir disk birleştirme aracıdır.
  • Toolwiz Care

    Otomatik olarak bilgisayarınızın sağlığını denetliyor ve çalışırken, oyun oynarken ya da sadece internette gezerken performanstan ödün vermemenizi sağlıyor.
  • Toolwiz GameBoost

    Bilgisayar oyunlarını son sürat oynamak isteyenler için ücretsiz ve küçük bir program.
  • 3DMark Time Spy

    3DMark Time Spy, ekran kartınızın DirectX 12 performansını test etmek için kullanabileceğiniz program.
  • ToolWiz File Recovery

    ToolWiz File Recovery, yanlışlıkla silinen dosyalarınızı ve verilerinizi kurtarabileceğiniz bir dosya kurtarma programıdır.
  • Toolwiz Pretty Photo

    Toolwiz Pretty Photo, dijital fotoğraflarınızı düzenleyebileceğiniz başarılı ve ücretsiz bir resim editörüdür.
  • Toolwiz Remote Backup

    Toolwiz Remote Backup, uzak masaüstü bilgisayarlarına bağlanarak verilerinizi yedekleyebileceğiniz ücretsiz bir yedekleme programıdır.