Toon Clash CHESS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
587 TOPLAM İNDİRME
128 MB DOSYA BOYUTU

Toon Clash CHESS, her yaşta çocuğun oynayabileceği üç boyutlu satranç oyunu.

Toon Clash CHESS, çocukların ilgisini çekecek şekilde hazırlanmış satranç oyunu. Hem mobil hem de masaüstünde satranç oynamayı öğrenmek isteyen veya oynayan her yaşta çocuğa hitap eden ender yapımlardan diyebilirim.

Ludus Studio’nun tüm platformlarda ücretsiz sunduğu üç boyutlu satranç oyunu Toon Clash CHESS, gerek arayüzüyle gerekse de oynanışıyla tüm satranç oyunlarından farklı. Bildiğimiz satranç taşları yerine onları temsil eden hepsi birbirinden sevimli ve hareketleriyle güldüren karakterler dahil edilmiş ve onların yaşadıkları fantastik dünya oyun alanı olarak seçilmiş.

Yüzlerce eğlenceli animasyonun yanı sıra farklı kamera açılarıyla içerisine çeken strateji oyununda yapay zekaya veya arkadaşa karşı oynama seçeneği bulunuyor. Satrancı bilen-bilmeyen her yaşta çocuğun oynayacağı düşünülerek üç zorluk düzeyi konulmuş. Çocukların yapay zekaya karşı oynamaktan sıkıldıklarında arkadaşlarıyla beraber oynayarak daha fazla zevk almaları için de online seçeneği konulmuş.

Erkan Calp

Toon Clash CHESS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
382 TOPLAM İNDİRME
49 MB DOSYA BOYUTU

Toon Clash CHESS, çocuklara özel yapılmış animasyonlu satranç oyunu.

Toon Clash CHESS, çocuklara özel hazırlanmış üç boyutlu satranç oyunu. Küçük yaşta kişilerin ilgisin çekmek amacıyla klasik satranç taşları yerine sevimli karakterler getirilmiş ve fantastik dünya seçilmiş.

Satranç öğrenmeye meraklı çocuğunuz için seçebileceğiniz en iyi Android oyunu diyebileceğim Toon Clash CHESS, arayüzüyle tamamıyla çocuklara hitap ediyor. Yeşilliklerle dolu fantastik dünyada birbirinden sevimli, animasyonlarıyla etkileyen karakterlerin dahil olduğu satranç oyununda öğrenme sürecinin ardından yapay zekaya karşı veya arkadaşlar arası oynama seçenekleri çıkıyor. Kolay, orta ve usta olmak üzere her seviyeye uygun zorluk düzeyi bulunuyor.

Üç farklı kamera açısıyla oynama seçeneği sunan üç boyutlu animasyonlu satranç oyununda hamle yardımı alabilme, hamleyi geri alma, oyunu otomatik kaydetme özellikleri de bulunuyor. Lakin bunlardan ipucu ve sınırsız geri almanın oyunun tam sürümünde sunulması güzel olmamış.

Erkan Calp

Toon Clash CHESS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
71 TOPLAM İNDİRME
53 MB DOSYA BOYUTU

Toon Clash CHESS, satrancı çocuklara sevdirmek amacıyla hazırlanmış en iyi oyunlardan.

Toon Clash CHESS, satranç oynamayı öğrenmek isteyen çocuğunuz için seçebileceğiniz bir oyun ve hem iPhone hem iPad ile uyumlu.

Ücretsiz olarak sunulan ve ufak boyutlu olan satranç oyunu çocukların ilk görüşte ilgisini çekebilecek şekilde hazırlanmış. Sadece arayüz değil oyun ekranı da çocuklara özel. Satrancı sevdirmek için oynanan mekan yeşilliklerle kaplı fantastik dünya olarak seçilmiş ve taşlar yerine de sevimli karakterlere yer verilmiş. Karakterlerin animasyonlarıyla etkilediğini ve oyuna farklı bir boyut kazandırdığını söylemek gerek.

Her yaşta kişinin oynayabilmesi için farklı zorluk düzeyleri konulmuş. Çocuğunuz ister satrançla yeni tanışacak olusun, ister ilerletmek istesin, isterse de yeteneğini göstermek istesin bu oyun tam ona göre. Sadece yapay zekaya karşı değil, arkadaşlarılya da oynama şansına sahip.

Erkan Calp

Toon Clash CHESS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
107 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Toon Clash CHESS, her yaşta çocuğun ilgisini çekecek şekilde hazırlanmış satranç oyunu.

Toon Clash CHESS, her yaşta çocuğun rahatlıkla oynayabileceği animasyonlarla desteklenmiş üç boyutlu satranç oyunu. Klasik satranç taşları yerine birbirinden ilginç görünümlü sevimli karakterler yerleştirilmiş. Tabii ki satranç tahtası da bu karakterlere uygun seçilmiş. Orman, Playville ve büyülü ağaç adını taşıyan üç farklı yerde geçiyor.

Çocuklara satrancı en kolay ve eğlenceli yoldan öğreten oyunlar arasında yer alan Toon Clash CHESS, Windows Phone platformunda da ücretsiz olarak karşımıza çıkıyor. Satrancı yeni oynamayı öğrenenler, ilerlemek isteyenler ve nasıl oynadığını göstermek isteyenler için farklı zorluk düzeyleri sunan oyunda rakip yapay zeka veya arkadaş seçilebiliyor.

Hem karakterlerin animasyonları, hem çevre hem de farklı kamera açılarıyla klasiğin oldukça dışına çıkılan, klasik satranç oyunundan çok daha eğlenceli oynanış sunduğunu düşündüğüm Toon Clash CHESS’in tek kötü yanı tamamen ücretsiz olmaması. Böylesine bir oyun için 8 TL çok değil ancak ücretsiz yapılabilirdi. Neyse ki satın alım sunmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 3D Chess Game

    3D Chess Game, tamamen ücretsiz oynayabileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunudur.
  • The Chess Lv.100

    The Chess Lv.100, Windows Mağazası'nda en çok indirilen satranç oyunudur.
  • Chess By Post Free

    Chess By Post Free, Windows cihazlarınızda Facebook arkadaşlarınızla da oynayabileceğiniz online satranç oyunu.
  • Chess Fusion

    Chess Fusion, tek kişi ve iki kişi oynanabilen, 3 boyutlu grafiklere sahip satranç oyunu.
  • Chess HD

    Chess HD, yapay zekaya veya gerçek oyunculara karşı oynayarak kendinizi geliştirebileceğiniz 3 boyutlu satranç oyunu.
  • Magic Chess 3D

    Magic Chess 3D, Windows 10 cihazlarda ücretsiz oynanabilir savaş temalı satranç oyunu.
  • Clash of Irons

    Clash of Irons, gerçek zamanlı tank rpg + slg oyunu.
  • Tournament Chess II

    Simülasyonlu ve turnuva özellikli 3 boyutlu gelişmiş satranç oyunu.