Top Gear: Extreme Parking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
556 TOPLAM İNDİRME
77 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Extreme Parking, Top Gear programındaki araçlarla gerçek sürüş deneyimi yaşatan bir Android oyunu.

Top Gear: Extreme Parking, hız, aksiyon ve adrenali bir arada sunan televizyon programı Top Gear’da gördüğümüz araçları sürme fırsatı sunan biraz simülasyon biraz yarış öğelerine rastladığımız bir Android oyunu.

Android telefon ve tabletimize ücretsiz indirip oynayabildiğimiz sıradışı yarış oyununda klasik arabalardan polis arabalarına, limozinlerden canavar kamyonlara çok sayıda Top Gear imzalı araçlarla sürüş deneyimi yaşıyoruz.

Oyuna ilk başladığımızda onlarca göz kamaştıran araç arasından en kötüsüyle oynuyoruz. İlk bölümde park etme yeteneğimizi konuşturuyoruz. Park noktasına olabildiğince kısa süre kazasız belasız varmaya çalışıyoruz. Gideceğimiz noktayı yeşil çizgiler yardımıyla rahatlıkla buluyor ve ilk etabı tamamlıyoruz. Sonraki bölümde yola dizilen tehlikeli engellere dokunarak olabildiğince fazla zarar vermemiz isteniyor. Kısacası oyunda bölüm bölüm ilerliyoruz ve her bölümde farklı bir görev karşımıza çıkıyor. Verilen sürede isteneni başarırsak puan ve rütbe kazanıyoruz. Bunlar da tahmin edeceğiniz üzere yeni araçları ve modları açmamızı sağlıyor.

Oyunun kontrol sistemi tek kelimeyle harika diyebilirim. Gerçek bir sürüş deneyimi yaşamamız için hassas yapılmış ve tepkime süresi çok iyi. Farklı kamera açılarında oynayabilmemiz de güzel.

Erkan Calp

Top Gear: Extreme Parking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
135 TOPLAM İNDİRME
126 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Extreme Parking, Top Gear programındaki araçları kullanma şerefine eriştiğiniz bir iOS oyunu.

Top Gear: Extreme Parking, dünya genelinde takip edilen televizyon programı Top Gear’ın en iyi arabaları karşımıza çıkaran, kimi zaman hız tutkumuzu gösterebildiğimiz, kimi zaman park yeteneğimizi konuşturabildiğimiz görevler sunan bir yarış oyunu ve hem iPhone hem de iPad’lerde oynanabiliyor.

iOS platformunda da ücretsiz karşımıza çıkan popüler yarış oyununda Top Gear programında gördüğümüz araçları kullanıyoruz. Klasik arabalar, limozinler, polis arabaları dahil onlarca seçeneğimiz var. İl etapta tabii ki tüm araçlar ve oyun modları açık değil; görevleri tamamladıkça kazandığımız altınlarla açık hale getiriyoruz. Tabii ki gerçek para ile tüm araçları tek seferde satın almamız da mümkün.

Oyuna geçecek olursak, ilk bölümde park yeteneğimiz ölçülüyor. Sağa sola çarpmadan park noktasına olabildiğince kısa sürede varmaya çalışıyoruz. Süre sınırımız yok ancak ne kadar hızlı ulaşırsak o kadar yüksek puan kazanıyoruz. İlk görevi tamamlamak yol gösterici sayesinde son derece basit. Sonraki görevde ise yola döşenmiş tehlikeli engellere dokunarak olabildiğince fazla hasar vermemiz isteniyor. Oyunda bu şekilde görevleri tamamlayarak ilerliyoruz.

Özelleştirilebilir kontrol sistemi ile farklı kamera açılarında oynama imkanı tanıyan Top Gear: Extreme Parking, yarış oyunlarından keyif alıyorsanız sizi uzun süre ekran başına kitleyecektir.

Erkan Calp

Top Gear: Extreme Parking

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
88 MB DOSYA BOYUTU

Top Gear: Extreme Parking, Top Gear'ın en beğenilen araçlarıyla yarıştığınız yepyeni Windows Phone oyunu.

Top Gear: Extreme Parking, ülkemizde de hatrı sayılır izleyici kitlesine sahip olan televizyon programı Top Gear’ın en beğenilen araçlarını karşımıza çıkaran, Windows Phone platformunda ücretsiz kategorisinde en iyi yarış ve park etme oyunlarından biri.

Windows Phone’a geç te olsa gelen popüler yarış oyununda Top Gear programında göze çarpan araçların tümü yer alıyor. Oyunda görevleri tamamlayarak bölüm bölüm ileriyoruz. Bölümler yarış ve park etme üzerine kurulu. Her bölümde yapmamız gerekenler bölümün başında gösteriliyor. Bizden istenileni eksiksiz ve zamanında yaptığımızda hem puan kazanıyor, hem de rütbemizi artırıyoruz.

Yarış sonlarında kazandığımız altınları sadece yeni araçları ve pistleri açmak için kullanabiliyoruz. Yani oyunda modifiye seçeneğimiz yok. Tabii ki her yarış oyununda olduğu gibi bu oyunda da para bastırarak tüm araçları veya en çok yarışmak istediğimiz aracı tek seferde satın almamız mümkün.

Oyunda gerçekçiliği artırmak adına kontrol sistemi çok hassas yapılmış ve farklı kamera açılarından oynama imkanı tanınmış. Kontrol sisteminin özelleştirilebiliyor olması ve oyunun kontrolcüler ile de oynanabiliyor olması harika olmuş.

Klasik yarış oyunlarından sıkıldıysanız hele ki Top Gear programını takip ediyorsanız, Top Gear: Extreme Parking oyununu kesinlikle indirmelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Extreme Hill Climb Parking Sim

    Extreme Hill Climb Parking Sim, birbirinden güçlü arabalarıyla birlikte zorlu yolları aşmanızı amaçlayan bir yarış oyunudur.
  • Extreme Gear: Demolition Arena

    Extreme Gear: Demolition Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba savaşı oyunudur
  • Top Gear: Race the Stig

    Top Gear : Race the Stig, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Top Gear yarış oyunudur.
  • Top Gear: Drift Legends

    Top Gear: Drift Legends oyununda programdaki araçlarla drift yapıyorsunuz.
  • Top Gear: Caravan Crush

    Top Gear: Caravan Crush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba parçalama oyunudur
  • Top Gear: Stunt School

    Top Gear: Stunt School Android oyununda ikonik şehirlerde modifiyeli araçlarla tehlikeli yarışlara katılıyorsunuz.
  • Top Gear

    Eğlenceli bir park oyunu oynayacağız.
  • Valley Parking 3D

    Valley Parking 3D, araçları park etmenizi amaçlayan ve oldukça zorlu parkurlara sahip olan bir yarış oyunudur.