TOTAL Oil Türkiye A.Ş.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,366 TOPLAM İNDİRME

Total Oil'in uygulamasını kullanarak seyahatlerinizde yakıtsız kalma derdinden kurtulma şansınız var.

Android akıllı telefonlar için üretilen TOTAL Oil Türkiye uygulamasıyla özellikle uzun yollar gidenler ve seyahat severler oldukça rahat edebilirler.
Uygulama sayesinde gerçekleştirebileceğiniz oldukça fazla işlem var:

En yakın Total istasyonlarını liste ve harita ile görüntüleme

İstasyonların hizmet ve detaylarını bulma ve iletişime geçebilme

Total istasyonlarına giden rotayı görme

Güncel yakıt fiyatlarını inceleme ve dilediğiniz il ve ilçeye göre arama yapma

İçerisinde yer alan oyunları oynayabilme

Özellikle bilmediğiniz güzergahlarda ilerlemeniz gereken durumlarda işinize oldukça yarayabilecek bu uygulamayı kullanarak seyahatlerinizi bir nebze de olsa daha kolay hale getirebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

TOTAL Oil Türkiye A.Ş.

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
185 TOPLAM İNDİRME

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. ile size en yakın TOTAL istasyonunu harita üzerinde görüntüleyebilirsiniz

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. uygulaması kullanıcılara kendilerine en yakın TOTAL akaryakıt istasyonunu bulmalarında yardımcı olan bir mobil uygulamadır.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz resmi bir TOTAL uygulaması olan TOTAL Oil Türkiye A.Ş. kullanıcılara yakıtları azaldığı zaman büyük yararı dokunan bir uygulamadır. Yolda giderken benzin veya LPG'niz azaldığında TOTAL Oil Türkiye A.Ş. uygulamasını açabilir ve çevrenizde yer alan size en yakın Total benzin istasyonunu görüntüleyebilirsiniz. Uygulama akaryakıt istasyonlarını hem liste olarak görüntülemenize hem de harita üzerinde görüntülemenize imkan tanıyor. TOTAL Oil Türkiye A.Ş. uygulaması size harita üzerinde bulunduğunuz noktadan TOTAL istasyonlarına giden rotayı da gösterebilmekte. 

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. oldukça kullanışlı olan ek özelliklere de sahip. TOTAL Oil Türkiye A.Ş. ile aradığınız TOTAL istasyonlarının adres, telefon ve hizmet bilgilerine ulaşabilirsiniz ve tek dokunuşla bu istasyonları arayabilirsiniz.

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. uygulaması ile seyahatleriniz için de planlamalar yapabiliyorsunuz. Uygulama iki il arasındaki rotayı görüntülemenize yardımcı oluyor ve yol üzerindeki TOTAL istasyonlarını işaretliyor. 

TOTAL Oil Türkiye A.Ş. güncel akaryakıt ve otogaz fiyatlarını kontrol etmenizi, güncel kapanyalara göz atmanızı ve fotoğraflar ekleyerek TOTAL'e bildirimler göndermenizi mümkün kılıyor. Ayrıca uygulama içerisinde eğlenceli oyunlar da yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Total İstasyonları

    Yakıt alımlarınızda puan kazanmak ve size özel seyahat asistanından faydalanmak için Total İstasyonları uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Uphill Oil Truck Driving 3D

    Uphill Oil Truck Driving 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tır simülatörüdür
  • Kampp

    Kampp uygulamasıyla Türkiye genelinde yeni kamp alanlarını keşfedebilirsiniz.
  • Piri

    Piri uygulamasıyla Türkiye'nin en çok seyahat eden rehberi eşliğinde İstanbul, Edirne şehir turu atıyorsunuz.
  • Oil idle Miner

    Petrol kralı olmaya çalışacağız.
  • Oil Tycoon

    Petrol kuyuları açarak petrol üretimi yapacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • TRAFI Türkiye

    TRAFI Türkiye uygulaması ile İzmir, İstanbul ve Ankara illerindeki toplu taşıma araçları için tarife bilgilerine ulaşabilirsiniz.
  • Hız Kamerası Türkiye

    Hız Kamerası Türkiye uygulaması ile seyahat ederken tüm radar noktalarını ve hız kamerası bulunan yerleri öğrenebilirsiniz.