Total VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,469 TOPLAM İNDİRME

İnternette özgürce ve güvenle gezinin.

Total VPN, Android telefon ve tabletinizde internette özgürce gezmek, sınırlamalara takılmamak için ihtiyacınız olan VPN uygulamalarından biri; Hızlı, ücretsiz ve basit.

Mobil cihazınıza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz VPN uygulaması ile tüm bağlantınız şifreleniyor. Böylelikle herkese açık WiFi noktalarında internete girmeniz gerektiğinde çevrimiçi aktiviteleriniz hiç tanımadığınız kişilerce izlenemiyor.

IP adresini gizleyerek tam anonim olmanızı sağlayan VPN uygulaması, çapraz platform desteği sayesinde tüm cihazlar için ekstra güvenlik sunuyor. Dünya genelinde 30’dan fazla konumdan bağlanmanıza izin veriyor. VPN bağlantısını açma/kapatma, sunucu değiştirme, favori sunucuları belirleme işlemleri çok basit. İzleme yok, kayıt yok. 7 gün 24 saat de mail veya canlı sohbet üzerinden teknik destek alabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Total VPN

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,238 TOPLAM İNDİRME

Sosyal ağ engellemelerinden etkilenmeyin.

Total VPN, internette kısıtlamalara takılmadan gezinmenizi sağlayan VPN uygulamalarından biri. Facebook, Twitter ve YouTube başta olmak üzere tüm sosyal ağlarda gerçek hızınızda gezinmek, yurt dışı servislere üye olmak, herkese açık WiFi noktalarında güvenle bağlanmak, internette anonim gezmek için ihtiyacınız olacak VPN uygulamaları arasında. Tüm platformlar için ücretsiz, hızlı, basit bağlanma sunuyor.

iPhone ve iPad’inizin web tarayıcısında gezerken internet bağlantınızı şifreleyerek koruyan, site engellemelerinden etkilenmemeniz için 30’dan konumdan bağlanma seçeceği sunan Total VPN, izleme yapmıyor, kayıt tutmuyor. VPN uygulamasının kullanımı basit ancak bir sorun yaşamanız durumunda 7/24 sohbet veya e-posta yoluyla teknik destek alabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Avira Phantom VPN

    Avira Phantom VPN mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir VPN uygulamasıdır
  • Betternet

    Betternet VPN İndir: Betternet, Android için ücretsiz, hızlı, reklamsız, kayıtsız VPN programıdır.
  • Ivacy VPN

    Android için binlerce sunucusu bulunan ve politikası olmayan VPN uygulaması Ivacy VPN
  • HMA! PRO VPN

    HMA! PRO VPN (Hide My Ass VPN), Android telefon ve tablet kullanıcıları için güvenli VPN uygulaması.
  • VPN Unlimited

    VPN Unlimited, tek abonelikle 5 cihaza kadar kullanım sağlayan güvenli VPN uygulaması.
  • Free Planet VPN

    Ücretsiz ve sınırsız kullanım imkanı sunan Planet VPN, ömür boyu kullanım garantisi veriyor.
  • Oasis VPN ( Fast VPN)

    Kayıt gerektirmeden web sitelerinde rahatça dolaşmanızı sağlayan Oasis VPN, kullanıcıların gizliliğine de büyük önem veriyor.
  • TunnelBear VPN

    TunnelBear VPN uygulaması ile internette anonim olarak gezinebilirsiniz.