Totem Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
372 TOPLAM İNDİRME

Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlarınız ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunu olan Totem Runner ile çeşitli maceralara atılmaya hazır mısınız?

Kötü niyetli bir karanlık dünyanın üzerine çökmüştür ve bu noktada cesur bir savaşçı yükselmektedir. Korkusuz ve her daim savaşa hazır olan bu kahramanı yöneteceğiniz oyunda sahip olduğumuz birçok farklı yetenek bulunmaktadır.

Kahramanımız sahip olduğu mistik güçleri sayesinde düşmanlarını boynuz darbeleriyle yok edecek azgın bir gergedana, ölümcül tehlikelerin üzerinden uçabilen korkusuz bir kartala ve tüm düşmanlarına korku salan ölümcül bir ejderhaya dönüşebiliyor.

Uzun soluklu bir macerada özel güçlerinizi kullanarak düşmanlarınızı alt ederek yolunuza devam etmeniz gereken Totem Runner, her mobil oyuncu tarafından denenmesi gereken oyunlardan bir tanesi.

Fantastik bir aksiyonun, akıl almaz ortamların ve inanılmaz bir yolcuğun sizleri beklediği Totem Runner'da yerinizi alarak dünyayının üzerine çöken karanlıkları dağıtmaya hazır mısınız?

Can Çevrim

Totem Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
124 TOPLAM İNDİRME

Totem Runner, iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir aksiyon oyunudur.

Totem Runner, iOS işletim sistemine sahip olan iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.

Dünyanın üzerine çöken kötü niyetli karanlığı ortadan kaldırabilecek olan korkusuz ve özel güçlere sahip bir kahramanın kontrolünü elinize alacağınız oyunda tüm dünyanın kaderi sizin ellerinizde.

Kahramanımızın sahip olduğu mistik yetenekler sayesinde düşmanlarınızı boynuz darbeleriyle yok edebileceğiniz sinirli bir gergedana, ölümcül tehliklerin tümünü gökyüzünden uçarak atlatabileceğiniz korkusuz bir kartala ve düşmanlarına korku salan ölümcül bir ejderhaya dönüşebiliyorsunuz.

Benzersiz oynanışı ve sürükleyici hikayesiyle sizleri başına bağlayacak bir oyun olan Totem Runner ile düşmanlarınıza meydan okuyun ve gerçek bir savaşçını olduğunuzu tüm dünyaya kanıtlayın.

Ölümcül tehlikelerin ve birbirinden güçlü düşmanların sizi beklediği bu fantastik aksiyon oyununda yerinizi almaya hazır mısınız?

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Totem Story Farm

    Zengin bir hikâyeye ortak olacağız.
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Dissident: Survival Runner

    Dissident: Survival Runner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Bubble Totem

    Bubble Totem, renklerin bir araya getirilmesini hedefleyen eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Totem Smash

    Totem Smash, iOS cihazlarımız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Line Runner

    Line Runner, Android işletim sistemine sahip akıllı telefonunuz üzerinde oynayabileceğiniz gerçekten bağımlılık yapan ve zorlu bir aksiyon oyunudur.
  • Anti Runner

    Sonsuz koşu oyunlarından sıkılmış olabilirsiniz ama belki de bu türden intikam almak istiyorsunuzdur. O halde, Anti Runner ile koşuculara angel olun.