Totome

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız işin içine farklı bir tat katan ücretsiz Android oyunu Totome ilginizi çekecektir.

Sonsuz koşu oyunlarına yeni bir tat getirmeye çalışan sade bir oyun olan Totome, peşinizden oklar ve farklı türden nesneler fırlatılırken kaçtığınız totemlerin hikayesini anlatıyor. Gerçekçi olursak aslında hikayesi derin olmayan oyun tamamen reflekslerinize dayalı bir aksiyon üzerine kurulu. Seçiminize sunulan farklı Totemler içerisinden baykuş ve benzeri hayvan figürleri olanları alıyorsunuz.

Fırlatılan nesneler aslında tam üstünüze gelse de 3 parçalı bir cisim kontrol ettiğiniz için kendinizi makul dilimlere ayrılıp bunlardan sıyrılabiliyorsunuz. Bir başka deyişle üstüne geleceğini düşündüğünüz kısmı zıplatıp hedeflerden sıyrılıyorsunuz. Son derece basit bir oyun olan Totome'yi farklı kılan şey belki de Crash Bandicoot oyunlarının müziklerini yapan kişinin de bu oyunda yer alması olabilir.

Android telefon ve tablet kullanıyorsanız sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz bu oyun ücretsiz. Sonsuz koşu oyunları seviyorsanız bu oyuna göz atmak isteyebilirsiniz.

Alper Çetiner

Totome

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Sonsuz koşu oyunlarını seviyorsanız işin içine farklı bir tat katan ücretsiz iOS oyunu Totome ilginizi çekecektir.

Sonsuz koşu oyunlarına farklı bir yaklaşım gösteren Totome, peşinizden opklar ve benzeri silahlar fırlatılırken kaçmanızı gerektiren oyun dinamiklerine sahip. Oyunda kontrol ettiğini hayvan figürlü totemlerden birini başlangıçta sizin seçmeniz gerekiyor. Ardından oyuna başlar başlamas arkanızdan fırlatılan tehlikeli cisimler ve silahlardan sıyrılmanız gerekiyor. İş bir yandan sizin reflekslerinize bakıyor ve düz bir oyun mantığı ile karşı karşıyayız.

Üstünüze gelen nesnelerden kaçabilmek için 3 parçalı olan toteminizin bu özelliğinden faydalanıp arada temas edecek olan kısmın zıplayarak kaçmasını sağlamanız gerekiyor. Yani aslında hedef olan totem parçası ile sıyrılabilmek için o katmanı tıklayıp tehlikeden zıplayarak kaçıyorsunuz. Aslında oyun mantığı olarak sonsuz koşu oyunlarında devrim yaratmayan Totome'yi ilginç kılan şey ise müziklerini yapan kişinin Crash Bandicoot Soundtrack'inde yer almış olması. Oyun bu havayı başarılı bir şekilde aktarıyor.

iPad ve iPhone kullanıyorsanız iOS işletim sisteminize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu oyun özellikle sonsuz koşu türüne merak saran oyunseverlerin ilgisini çekecek bir çalışma olarak dikkat çekiyor.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu