Tough Nuts Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
133 TOPLAM İNDİRME

Tough Nuts Pinball ile boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirebilirsiniz

Tough Nuts Pinball oyun severlere boş zamanlarını eğlenceli bir şekilde değerlendirme imkanı veren bir mobil pinball oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Tough Nuts Pinball'da oyuncular farklı pinball masalarında oyun oynayabiliyorlar. Pinball oyunlarında oyuncuların temel amacı masaya topu göndererek topun belli yerlerden geçmesini sağlamak ve hedefleri gerçekleştirerek en yüksek puanı yakalamaktır. Topun deliğe düşmesini önelemek için ise 2 adet kanat kullanılır. Tough Nuts Pinball'da da oyuncular bu kanatları yönetiyorlar ve en yüksek puanları yakalamaya çalışıyorlar.

Tough Nuts Pinball güzel grafiklere sahip olan bir oyun. Oyunda farklı temalara sahip pinball masalarında eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Kolay kontrollere sahip olan oyun gerçekçi bir fizik motoruna da sahip. Böylece size oldukça doğal bir pinball tecrübesi yaşatılıyor.

Orjinal oyun müziklerine sahip olan Tough Nuts Pinball yediden yetmişe bütün oyunculara hitap eden bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Tough Nuts Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME

Tough Nuts Pinball ücretsiz bir pinball oyunudur

Tough Nuts Pinball klasik pinball oyununu mobil cihazlarınıza taşıyan eğlenceli bir mobil uygulamadır. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir pinball oyunu olan Tough Nuts Pinball oyunculara en gerçekçi pinball tecrübesini yaşatmayı hedefleyen bir oyun.

Tough Nuts Pinball'da farklı temalara sahip pinball masalarında pinball oynarken oyunun orjinal müziklerini dinleyebiliyorsunuz. Oyunda temel amacınız topu deliğe düşürmeden en yüksek puanı yakalamak. Bu iş için belli hedefleri gerçekleştirmeniz gerekiyor. Oyunun kontrolleri ise oldukça kolay. Tough Nuts Pinball her yaştan oyuncu tarafından rahatça oynanabilecek bir oyun.

Tough Nuts Pinball HD kalitede grafikleri, gerçekçi fizik motoru ile pinball oynamayı sevenlerin kaçırmaması gereken bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nuts!

    Nuts! yüksek oranda dinamizm içeren ve tamamen ücretsiz olarak indirilebilen keyifli bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Jump Nuts

    Jump Nuts, fındıkları görünce gözü dönen sincabı kontrol ettiğiniz eğlenceli bir Android oyunu.
  • Noogra Nuts Seasons

    Noogra Nuts Seasons, kontrol ettiğiniz sincap ile birlikte havadan yağan kabuklu çerezlerin kabuklarını kırıp yemeye çalışacağınız oldukça eğlenceli ve keyifli bir Android oyunudur.
  • Tough Road

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir beceri oyunu
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.