Tower Of The Wizard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Tower Of The Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz retro tarzda bir platform oyunudur

Tower Of The Wizard eğer 90'lı yıllarda oynadığınız Gameboy oyunları tadında bir paltform oyunu oynamak isterseniz size aynı tadı verebilecek bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir platform oyunu olan Tower Of The Wizard'da fantastik bir krallığa konuk oluyoruz. Bu krallığın ordusu savaş nedeniyle kendi topraklarından uzakta savaşırken çılgın bir büyücü krallığa saldırıyor. Biz bu krallığın son umudu olan bir kahramanın yerine geçiyoruz ve çılgın büyücünün kulesine yolculuk ederek onu durdurmaya çalışıyoruz.

Tower Of The Wizard'da hedefimize ulaşabilmek için büyücünün kendi kulesine yerleştirdiği ölümcül tuzakları aşmamız, emrindeki hizmetkarlarıyla savaşarak kulede yükselerek büyücüye ulaşmamız gerekiyor. Bu iş için de reflekslerimizi etkili bir şekilde kullanmamız önem taşıyor. Oyunda kahramanımızla ilerlerken tuzakların üzerinden zıplamalı ve düşmanlarımız tarafından avlanmamalıyız.

Tower Of The Wizard'da kahramanımızla mızrak toplayarak düşmanlarımızı yok edebilmekteyiz. Oyunda çoğu zaman zorlu bulmacalar karşımıza çıkıyor. Gameboy oyunlarını hatırlatan retro tarzda bir görünümle ve seslerle süslenmiş Tower Of The Wizard her yaştan oyun severe hitap etmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Drop Wizard Tower

    Drop Wizard Tower, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlarınız üzerinden kontrol edebileceğiniz bir aksiyon-platform oyunudur.
  • Dungeon Wor

    Dungeon Wor klasik Wizard of Wor oyununu Android cihazlarınıza taşıyor
  • KungFu Quest: The Jade Tower

    KungFu Quest: The Jade Tower'da sürekli olarak saldırıda bulunan düşmanları üstün dövüş tekniklerimizle alt etmeye çalışıyoruz
  • Paper Wizard

    Paper Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Wizard of Oz Slots

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir slot oyunudur.
  • The Tower

    The Tower beceri oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken bir blok yerleştirme oyunudur.
  • Tower of Winter

    benzersiz mobil oyunlarının arasında yerini alan Tower of Winter, metin temalı RPG oyunudur.