Towersplit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu

Towersplit, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Rakiplerinizin üstesinden gelmeniz gereken bir oyun olan Towersplit ile blokları eşleştirerek puanlar kazanıyorsunuz.

Bağımlılık yapıcı etkisiyle karşımıza çıkan Towersplit, blokları eşleştirerek ilerlediğiniz bir oyundur. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir oyun olarak nitelendirebileceğim Towersplit, mutlaka denemeniz gereken bir oyundur. Rakiplerinizi geçmeniz gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Renkli blokları seçerek rakibinizi geçmeye çalıştığınız oyunda farklı ödüllerin de sahibi olabiliyorsunuz. Becerilerinizi de sonuna kadar sınamanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz Towersplit, sizleri bekliyor. Öğrenmesi ve oynaması oldukça kolay olan oyunda sürükleyici bir atmosfer bulunuyor. Rengarenk atmosferi ve zorlu seviyeleriyle mutlaka oynamanız gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Towersplit sizleri bekliyor.

Towersplit oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Towersplit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
250 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Towersplit, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir mobil beceri ve bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Renkli küpleri eşleştirerek ilerlemeye çalıştığınız oyunda harika zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Towersplit, harika bir bulmaca oyunudur. Becerilerinizi sınayabileceğiniz bir mobil oyun olan Towersplit ile renkli küpleri eşleştirerek puanlar kazanıyorsunuz. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabileceğiniz oyunda renkli blokları eşleştirerek rakiplerinizi geçmeye çalışıyorsunuz. Becerilerinizi sonuna kadar sınayabileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda rengarenk bir atmosfer bulunuyor. Blokları kısa sürede eşleştirmeniz gereken Towersplit oyununu sakın kaçırmayın. Bu tarz oyunları seviyorsanız Towersplit tam size göre.

Towersplit oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Klick Klack

    Eşsiz kurguya sahip bir bulmaca oyunu
  • Puzzle Fuzzle

    Zorlu ve renkli bir bulmaca oyunu
  • Shootout 3D

    Sürükleyici deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu
  • Basket Throw

    Harika bir arcade oyunu
  • Crazy Dino Park

    Renkli görselleriyle dikkat çeken bir bulmaca oyunu
  • Cubor

    Zevkli deneyim sunan harika bir bulmaca oyunu
  • Dark Stories

    Çözülmeyi bekleyen onlarca hikayesiyle harika bir bulmaca oyunu
  • Tako Bubble

    Zorlu bölümlerin yer aldığı bir bulmaca oyunu