Town Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME

Town Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Town Jump, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit kontrollere ve eğlenceli kurguya sahip olan oyunda tek amacını en tepeye tırmanmak.

Birbirinden farklı arabalara ve platformlara sahip bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan Town Jump, becerilerinizi sınayabileceğiniz bir oyundur. Oyunda reflekslerinizi konuşturuyor ve arabaları platformlar üzerinde zıplatarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Farklı temalara da sahip olan oyunda işiniz oldukça zor. Hareketli platformlardan kaçmalı ve kristalleri toplamalısınız. Zaman öldürmek için oldukça ideal bir oyun olan Town Jump ile zevkli vakitler geçirebiliyorsunuz. Tırmanma oyunu olan Town Jump'ı sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda etkileyici görseller de yer alıyor. Tuzaklardan kaçarak yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyorsunuz. Sonsuz oyun moduna sahip olan oyunu oynamak için dikkatli olmalı ve yanlardan çıkan bloklardan kaçmalısınız. Town Jump oyununu mutlaka denemelisiniz.

Town Jump oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Town Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Town Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.

Town Jump, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zorlu bir beceri oyunudur. Birbirinden zorlu sahnelerin yer aldığı oyunda reflekslerinizi sonuna kadar test edebiliyorsunuz.

Zorlu sahnelerin yer aldığı bir beceri oyunu olan Town Jump, farklı kurgusu ve kolay oynanışıyla dikkat çekiyor. Renkli görsellere ve etkileyici bir atmosfere sahip olan oyunda tek yapmanız gereken parmağınızı uygun zamanda ekrana dokundurmak ve bloklardan kaçmak. Oyunda sağdan ve soldan çıkan bloklardan kaçarak üstlerine zıplıyor ve kristalleri de toplayarak en tepeye tırmanmaya çalışıyorsunuz. Son derece basit bir işleyişe sahip olan oyunu boş zamanlarınızda severek oynayabilirsiniz. Boş zamanlarınızı öldürmek için tercih edebileceğiniz oyunda reflekslerinizi sonuna kadar test edebiliyorsunuz. Town Jump oyununu sakın kaçırmayın.

Yeteneklerinizi ve becerilerinizi sergilemenizi sağlayan Town Jump, oldukça kolay bir oynanışa sahiptir. Oyunda son derece dikkatli olmalı ve yanlardan çıkan bloklardan kaçmalısınız. Farklı arabaların ve temaların da yer aldığı oyundaki tek amacınız en tepeye tırmanmak. Zevkli bir oyun olarak nitelendirebileceğimiz Town Jump oyununda sinir krizleri de geçirebilirsiniz. Town Jump oyununu sakın kaçırmayın.

Town Jump oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Caveman Jump

    Caveman Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.