Track Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Track Dash, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz engelli koşu oyunu.

Track Dash, görsel çizgileriyle küçük yaşta oyuncuları daha çok çekecek görüntüsü verse de büyüklerin de keyif alarak oynayabileceği bir koşu oyunu.

Basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonlarda bile rahat oynanış sunan engelli koşu oyununda amacımız engellere takılmadan bitiş çizgisine ulaşmak. Setlerin altından geçerek, sulu engellerin de üzerinden atlayarak yarışı birinci olarak tamamlamaya çalışıyoruz. Koşarken hata yapma lüksüne sahip değiliz. Engellere takılmamızla yarışı sonuncu olarak bitirmemiz garanti oluyor.

Yarışları kazandıkça farklı sporcularla yarışabildiğimiz oyunda kontroller oldukça basit. Sporcumuzu zıplatmak için dokunuyor, setlerin altından geçirmek için de dokunup basılı tutuyoruz.

Erkan Calp

Track Dash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Track Dash, iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan engelli koşu oyunu.

Track Dash, göze hoş gelen görseller sunan ufak boyutlu ve ücretsiz engelli koşu oyunu. iPhone ve iPad ile uyumlu olan, basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı modellerde de rahat oynanış sunan spor oyununda engelleri aştıkça daha hızlı koşmaya başlıyorsunuz.

Koşu oyunlarından keyif alan herkesin eğlenerek vakit geçireceğini düşündüğüm oyunda sıklıkla karşınıza çıkan setlerin altından geçiyor, sulu engellerin üzerinden atlıyorsunuz. Engelleri aştıkça sporcunuz daha da hızlanmaya başlıyor; haliyle engeller daha çabuk gelmeye başlıyor. Bitiş çizgisini görmeniz ise oldukça zor.

Birbirinden ilginç tipli koşucuların yer aldığı oyunda kontrolü ufak dokunuşlarla sağlıyorsunuz. Tek dokunuşunuzla sporcunuz zıplıyor, basılı tuttuğunuzda setlerin altından geçiyor. Ancak dediğim gibi koştukça engeller sıklaştığından, hızlandığınızdan kontroller basit olmasına karşın şaşırabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fingers Running Track

    Fingers Running Track, parmaklarınızı kullanarak koşu yapacağınız ve aynı zamanda yarışacağınız eğlenceli bir simülasyon oyunu.
  • Fingers Running Track 2

    Fingers Running Track 2, ilginç bir simülasyon deneyimi yaşatıyor.
  • Train Track Builder

    Train Track Builder, bozulmuş demir yollarını onarmanızı ve tren seferlerini başlatmanızı amaçlayan bir mobil oyundur.
  • Ace Track Legend

    Ace Track Legend, özel yarış pistlerinde en son çıkan ve yüksek teknoloji ile donatılmış araçları test edebileceğiniz heyecanlı bir Android araba yarışı oyunudur.
  • GT6 Track Path Editor

    GT6 Track Path Editor, Android tabletlerinizi kullanarak Gran Turismo 6'ya özel pistler hazırlayabileceğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Geometry Dash Lite APK

    Geometry Dash Lite APK, geometrik şekillerin arasından ilerleyeceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Geometry Dash APK

    İmkansız denecek seviyelere meydan okumak istiyorsanız, ritim tabanlı aksiyon platform oyunu olan Geometry Dash APK'yı indirin ve becerilerinizi herkese gösterin.
  • Looney Tunes Dash APK

    Looney Tunes Dash APK, sonsuz koşu oyunları oynamaktan keyif alan mobil oyunculara tavsiye ederiz. Looney Tunes Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir!