Tractive GPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Evcil hayvanlarınızın nerede olduğunu takip etmek istiyorsanız Tractive GPS uygulamasını deneyebilirsiniz.

Tractive GPS uygulamasını kullanarak evcil hayvanlarınızın nerede olduğunu Android cihazlarınız üzerinden takip edebiliyorsunuz.

Kedi ve köpekler bazı zamanlarda evden kaçıp, dışarıda gezmeyi isteyebiliyorlar. Ya da tam aksine evi terk edebiliyorlar. Bu gibi durumlarda onların başına bir şey gelmeden bulmak gerçekten önemli bir durum haline geliyor. Tractive GPS uygulaması da, evcil hayvanlarınıza takacağınız GPS cihazı sayesinde anlık olarak konumunu görebilmenizi sağlıyor. Tractive GPS cihazını satın aldıktan sonra, kedi veya köpeğinizi rahatsız etmeyecek şekilde tasmaya monte etmeniz yeterli oluyor. Kurulum işleminin ardından artık anlık olarak evcil hayvanlarınızı harita üzerinden izleyebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden sanal bir çit oluşturarak, evcil hayvanınız bu alandan çıktığında uyarı alabilmeniz mümkün. Isı haritasını ve pusulayı da gösteren uygulamada, geçmişteki konumu da inceleyebilirsiniz. Eğer siz de, evcil hayvanınızın kaçmasından ve kaybolmasından endişeleniyorsanız Tractive GPS uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Not: GPS cihazı geliştiricilerin resmi sayfasında 79.99 dolar ücretle satılıyor.

Volkan Yılmaz

Tractive GPS

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
67 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Tractive GPS uygulaması ile evcil hayvanlarınızı harita üzerinden takip edebilirsiniz.

Tractive GPS uygulaması evcil hayvanınızın kaybolma ihtimaline karşı onları harita üzerinden takip edebilmenizi sağlıyor.

iOS işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Tractive GPS uygulaması kedi, köpek vb. evcil hayvanları olan kullanıcılar için gerçekten iyi düşünülmüş bir proje. Minik dostlarınızın kaybolmasından veya kaçmasından endişeleniyorsanız, önlem amacıyla Tractive GPS uygulamasını kullanabilirsiniz.

79.99 dolar ücretle satılan GPS cihazını satın aldıktan sonra iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyeceğiniz uygulama üzerinden evcil hayvanlarınızı haritadan gerçek zamanlı olarak takip edebilmeniz mümkün. Sanal bir çit alanı oluşturarak, bu alanın dışına çıkıldığında size uyarı gönderen uygulamada gezilen rotaları görebiliyor ve hatta daha önce gezdiği konumları da inceleyebiliyorsunuz.

Uygulama özellikleri

  • Evcil hayvanınızı gerçek zamanlı olarak takip etme
  • Hayvanın takip ettiği rotayı görme
  • Gezilen rotaları görebilme
  • Sanal çit oluşturma
Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pati Birliği

    Pati Birliği uygulamasıyla, sokakta yaşayan köpekleri ister sahiplenebilir isterseniz de ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
  • Pou APK

    Pou APK Android oyunda sevimli bir evcil hayvanın bakımını üstleniyorsunuz. Pou, sanal evcil hayvan oyunları arasında oldukça popüler.
  • PetDesk

    PetDesk uygulamasıyla evcil hayvanlarınızın sağlığı ve bakımı için faydalı bilgilere ulaşabilirsiniz.
  • Dog Training

    Dog Training uygulamasında yer alan içeriklerden faydalanarak köpeklerinizi başarılı bir şekilde eğitebilirsiniz.
  • Pet Manager Lite

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz evcil hayvan yönetme uygulamasıdır.
  • Petkarne

    Petkarne uygulamasında evcil hayvanlarınızın yaşamını kolaylaştıracak birçok özellik sunuluyor.
  • Moy 7 APK

    Moy 7 sanal bir evcil hayvanın bakımını üstlendiğiniz Android oyunu. Sanal evcil hayvan oyunu APK, eğlenceli bulmaca, arcade, yarış, gündelik mini oyunlar içeriyor.
  • Bubbu APK

    Bubbu APK Android sanal evcil hayvan oyunları arasında. Sevimli yavru kedi Bubbu ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.