Train Tower Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME

Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu

Train Tower Defense, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz mükemmel bir strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor. Eşsiz bir oynanışa sahip olan oyunda kulelerinizi geliştiriyor ve stratejik hamleler yaparak rakiplerinizi alt etmeniz gerekiyor.

Farklı oynanışa sahip olan bir kale savunma oyunu olan Train Tower Defense, tren ile taşıdığınız rezervleri goblinlerden ve diğer yaratıklardan korumaya çalıştığınız bir oyundur. Goblinlerle ve diğer yaratıklarla mücadele etmek için güçlü kuleler oluşturabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Mümkün olduğunca çok yol kat etmeniz gereken oyunda farklı trenleri kontrol edebiliyorsunuz. Koleksiyonunuzu geliştirerek daha güçlü bir konuma gelebileceğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Muthiş kuleler kurabileceğiniz oyunda özel güçlerinizi de kullanabiliyorsunuz. Şamanlar, orklar ve goblinlerle amansız mücadelelere giriştiğiniz oyunda stratejik hamleler yapmanız gerekiyor. Eğer bu tarz strateji oyunlarını seviyorsanız Train Tower Defense mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Train Tower Defense oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Train Tower Defense

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
248 MB DOSYA BOYUTU

Harika zaman geçirebileceğiniz bir strateji oyunu

Train Tower Defense, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir strateji oyunudur. Arkadaşlarınızla birlikte oynayıp goblinlerle ve diğer yaratıklarla mücadele ettiğiniz oyunda işiniz oldukça zor.

Benzerlerine göre bambaşka oynanışa sahip olan bir kale savunma oyunu olan Train Tower Defense, trenlerle taşıdığınız rezervleri goblinlerden ve diğer yaratıklardan korumaya çalıştığınız bir oyundur. Hırsız yaratıklarla mücadele etmek için birbirinden güçlü kuleler inşa ettiğiniz oyunda işiniz oldukça zor. Eğer bu tarz oyunları seviyorsanız beğenerek oynayabileceğiniz bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Koleksiyonunuzu genişleteree farklı trenleri kontrol edebileceğiniz oyunda ne kadar güçlü kuleler kurarsanız goblinleri ve diğer yaratıkları da o kadar fazla yok edebiliyorsunuz. Stratejik hamleler yapmanız gereken oyunda işiniz oldukça zor. Kaliteli görselleri ve harika atmosferiyle de benzersiz bir oynanışa sahip olan Train Tower Defense sizleri bekliyor. Şamanlar, orklar ve goblinlerle amansız mücadelelere giriştiğiniz oyunda stratejik hamleler yapmanız gerekiyor. Eğer bu tarz strateji oyunlarını seviyorsanız Train Tower Defense mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur.

Train Tower Defense oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Tower Defense - Defense Zone

    Tahribat gücü yüksek savaşlara katılabileceğiniz bir kale savunma oyunu
  • Tower Defense: Invasion

    Tower Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Tower Defense King

    Kule savunma oyununda krallığın kaderi sizin elinizde!
  • Defend Your Life Tower Defense

    Gerçek zamanlı bir kule savunma oyunu oynayacağız.
  • Defender Heroes

    Kale savunma oyununda yaratıklarla savaşıyorsunuz.
  • Castle Defense: Invasion

    Castle Defense: Invasion, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kale savunma oyunudur.
  • Metal Soldiers TD

    Harika deneyim sunan bir kale savunma oyunu
  • Tower Defense

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz kule savunma oyunudur.