TrainCrasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
120 TOPLAM İNDİRME

TrainCrasher side scroller türünde bir mobil aksiyon oyunudur

TrainCrasher eğer eskiden oynadığınız beat em up türündeki Metal Slug ve Final Fight gibi klasik aksiyon oyunlarını özlüyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan TrainCrasher'da bir grup kahramanın intikam hikayesi konu alınıyor. Oyuna bu kahramanlardan birini seçerek başlıyoruz ve aksiyonun içerisine dalıyoruz. Seçeceğimiz kahramanlar kendilerine has yeteneklere ve oyun stillerine sahipler. Kahramanımızla oyuna başladıktan sonra uzunca bir trende geçen bir maceraya atılıyoruz ve düşmanlarımızla savaşıp bölüm sonu canavarlarını yok etmeye çalışıyoruz.

TrainCrasher anime tadında grafiklerle donatılmış bir oyun. 2 boyutlu bir yapıya sahip olan oyunda ekranda yatay olarak ilerlemekteyiz. Sağımızdan ve solumuzdan düşmanlar bize yaklaşırken onların saldırılarından kaçmaya, silahlarımızı kullanarak onları yok etmeye çalışıyoruz. Oyun içinde rol yapma oyunlarında olduğu gibi kahraman geliştirme seçenekleri, farklı ve özel güçlere sahip silah ve ekipman seçenekleri de yer alıyor.

Can Erdil Şentürk

TrainCrasher

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

TrainCrasher anime tazrında bir görünüme sahip olan ilerlemeli bir mobil aksiyon oyunu

TrainCrasherklasik tarzda ilerlemeli beat em up oyunlarındaki eğlenceli yapıyı RPG öğeleriyle zenginleştiren bir mobil aksiyon oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan TrainCrasher'da bizi aksiyon filmlerinden çıkmış bir hikaye bekliyor. Oyunda intikam peşinde koşan ve bu amaçla oldukça uzun bir trende geçen bir maceraya atılan kahramanları kontrol etmekteyiz. Oyunda bize kendilerine has yeteneklerle ve oyun stiliyle donatılmış kahramanlardan birini seçme imkanı veriliyor. Kahramanımızı seçtikten sonra ise düşmanlarımızla yüzleşmeye başlıyoruz.

TrainCrasher'ın oynanışı Metal Slug ve Final Fight gibi atari oyunlarına benzer bir yapıya sahip. 2 boyutlu oyunda ekranda yatay olarak ilerlerken karşımıza düşmanlar çıkıyor ve onları silahlarımızı kullanarak yok etmeye çalışıyoruz. Oyun boyunca farklı silah ve ekipmanları toplayabiliyor, kahramanımızı geliştirebiliyoruz. Heyecan dolu bölüm sonu canavarı savaşları ise oyuna renk katıyor.

TrainCrasher'ın anime tadındaki grafiklerinin tatmin edici bir görsel deneyim yaşattığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu