Trainers of Kala

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Trainers of Kala, Android platformunda kartlarla oynanan online savaş oyunu olarak yerini alıyor.

Trainers of Kala, savaşmak için can atan kişileri bir araya getiren kart oyunu. Gerçek zamanlı çok oyunculu savaşların düzenlendiği oyun sadece Android platformunda karşımıza çıkıyor. Online savaş oyunlarını seviyor klasiğin biraz dışına çıkmak istiyorsanız denemenizi öneririm.

Çizgi film stili detaylı görselleriyle kendisine çeken kart savaş oyunu Trainers of Kala’da gerek insan gerekse de yaratık – hayvan sınıfında birçok seçilebilir karakter bulunuyor. Karakterleri oyun içerisinde yönetme şansına sahip değilsiniz. Karakterlerin yer aldığı kartları ayarlayarak arenaya adım atıyorsunuz. Birebir ancak oldukça kalabalık bir takımdan oluşan her iki taraftan biri tüm karakterleri temizlemeyi başardığında diğer deyişle oynayacak kartınız kalmadığında oyun doğal olarak sonlanıyor.

Kartlarla kontrol edilen 2 boyutlu aktif savaş sistemine sahip benzersiz bir mobil oyun olan Trainers of Kala, toplanabilir 50’den fazla kart sunuyor. Özenle hazırlanmış kartların her biri savunma ve saldırı tarafında ayrı güçlü ve seviye atlayabiliyor. Tabii ki savaşları kazandıkça siz de dünya genelinde popüler oyuncuların bulunduğu listeye girmeye bir adım daha yaklaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Trainers of Kala

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
570 MB DOSYA BOYUTU

Trainers of Kala, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilir online multiplayer kart savaş oyunu.

Trainers of Kala, kartlarla oynanan gerçek zamanlı çok oyunculu savaş oyunu. iOS platformunda da ücretsiz olmasıyla dikkat çeken oyunun sadece online oynanabildiğini baştan söyleyeyim. Multiplayer savaş oyunlarından keyif alıyorsanız ordunuzu kartlarla oluşturduğunuz bu oyunda saatlerinizi harcayabilirsiniz.

Hem iPhone hem de iPad’de keyifli oynanış sunan Trainers of Kala, iki boyutlu kartlarla kontrol edilebilir savaş sistemine sahip farklı bir mobil oyun. İnsan ve yaratık karışık olmak üzere ordu kurup savaşıyorsunuz. Arenada karakterlerinizi doğrudan kontrol etme şansınız yok. Savaşa başlamadan sınıf seçiminizi yapıp savaş esnasında sadece arenaya sürebiliyorsunuz; karakteriniz otomatik olarak savaşıyor. Karşılıklı oynanan oyunda tüm karakterleri öldürmeyi başaran taraf zaferin tadını çıkarıyor.

Farklı karakteristik özelliklere sahip 50’den fazla savaşçının yer aldığı oyunda sıralamada hızla üstlere çıkarak dünyanın en iyi oyuncularından biri olmaya çalışıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Legends of Runeterra (LoR)

    Legends of Runeterra (LoR) Android İndir: Leauge of Legends (LoL) Mobile oyunu geliştiricilerden kart oyunu Legends of Runeterra
  • Kung Fu Panda: Battle of Destiny

    Kung Fu Panda: Battle of Destiny mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kart oyunudur.
  • Age of Booty: Tactics

    Age of Booty: Tactics, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir kart oyunudur.
  • Champions of the Shengha

    Champions of the Shengha, Android cihazlarda akıcı oynanış sunan kart savaşları oyunu.
  • Heroes of Midgard: Thor’s Arena

    Heroes of Midgard: Thor’s Arena – Card Battle Game, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen sürükleyici bir tür kart oyunudur.
  • Wagers of War

    Rekabetçi stratejik online toplanabilir kart oyunu
  • MARVEL War of Heroes

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz süper kahraman kart oyunudur.
  • Master of Wills

    Grubunuzu seçin ve düelloya başlayın.