Traitor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz bir FPS oyunu oynayıp Nazi dönemi Almanya dönemini sonlandırabilecek kişi olmayı deneyin.

Medal of Honor serisini oynamış olanlar için ilk oyunu hatırlatacak bir FPS oyunu Android cihazlara ulaşıyor. Traitor isimli bu oyun Pigfrog Entertainment isimli bağımsız bir ekip tarafından üretilmiş bir İkinci Dünya Savaşı oyunu. Etrafta hunharca katliam yapmaktan çok sinsice oynayıp mümkün olabildiğince çatışmadan uzak görev tamamlamanız gerekiyor.

Kuralları bozan bir Alman subayını oynamış olduğunuz bu oyunda Hitler'in hüküm sürdüğü totaliter düzene meydan okuyan ve Nazi oluşumunu sonlandırmaya karar veren bir karaktere sahipsiniz. Oyun içerisindeki mutlak amacınız Adolf Hitler'in yaşamını sonlandırmak. Bunu başarabilmek için subay statünüzü kullanıp kışlalar içerisinde işinize engel olabilecek Nazi askerlerini tek tek infaz ediyorsunuz. Yine de uyarmış olalım, oyundaki en önemli husus gizliliğinizi mümkün olabildiğince yitirmemek.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış olan Traitor isimli bu oyun 3 boyutlu grafikleriyle dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebildiğiniz Traitor size başlangıç paketini sunuyor. Sonrasında oyuna devam etmek istediğinizde uygulama içi satın alma ile tüm senaryoya ulaşabiliyorsunuz.

Alper Çetiner

Traitor

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Traitor 2. Dünya Savaşı temalı bir FPS oyunudur

Traitor eğer FPS türündeki aksiyon oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil oyun. 

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Traitor bize 2. Dünya Savaşı sırasında geçen ve gerçek bir olaydan esinlenen bir hikaye sunuyor. 2. Dünya Savaşı oyunlarındaki klasik yapıdan çıkarak bu sefer müttefik güçleri yerine Nazi ordusunda görev yapan bir subayı yönetiyoruz. Kuzey Afrika'da yaralanan kahramanımız Nazi ordusu içindeki bir ajan olmaya ve önemli hedefleri ortadan kaldırmaya karar veriyor. Biz de maceraya bu noktada dahil oluyoruz.

Traitor, Hitman tarzı bir suikast oyunu olarak düşünülebilir. Oyunda öncelikli olarak dikkat etmemiz gereken şey gizlilik. Bu işi kılık değiştirerek sağlayabiliyoruz. Düşmanlarımızı yok etmek için ise sessizce arkadalarından yaklaşmamız ve onları ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bunun yanında susturuculu silahları da kullanabilmemiz mümkün. Bazı bölümlerde standart silahları kullanabilmemize de izin veriliyor.

Traitor'un grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • TOKYO GHOUL [:re birth]

    Popüler anime serisi Tokyo Ghoul mobilde!
  • Super Slime Ben

    Cartoon Network'ün yeni oyununda sümüklü yaratıklarla savaşıyoruz.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada
  • Just Cause Mobile

    Just Cause Mobile Google Play'e çıkış yapıyor Popüler açık dünya aksiyon oyunu Just Cause mobil sürümü ile oyuncuların karşısında.
  • Maze: Shadow of Light

    Komboların havada uçuştuğu canavarlı nefes kesen bir rpg oyunu
  • LaserPunk

    LaserPunk: Oyun Portal'dan aksiyon yüklü mobil oyun
  • Rogue Buddies 3

    4 ahbap, yeni aksiyon arayışı için geri döndü!
  • Hitmasters

    Zevkli bir aksiyon oyunu