Transformers: Age Of Extinction

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,489 TOPLAM İNDİRME

Transformers: Age Of Extinction, yeni Transformers filminin resmi uygulamasıdır.

Transformers: Age Of Extinction, 27 Haziran’da vizyona girecek yeni Transformers filmi hakkındaki gelişmeleri mobil cihazınızdan takip edebilmeniz için hazırlanmış resmi bir uygulamadır. Transformers hayranlarına hitap eden uygulamada karakterlerin biyografilerinden özel görüntülere ve röportajlara kadar pek çok içeriği bulabiliyorsunuz.

Autobot ile Deceptionlar arasındaki mücadeleyi konu alan Transformers: Age Of Extinction Türkçe adıyla Transformers: Kayıp Çap filmi hazırlanmış bu uygulama Transformers hayranları tatmin edecek seviyede içerik sunuyor. Film tanıtım videolarına göz atabilir, film setinden çok özel görüntülere ulaşabilir, filmde yer alan tüm karakterler hakkında bilgi alabilir, oyuncaklara ulaşabilirsiniz. Bunların yanı sıra haftalık hazırlanan görevler de sizleri bekliyor. Mini oyunlardan oluşan bu bölümde filmde kullanılan araçlar ve oyuncular hakkında hazırlanan sorulara yanıt vererek puan kazanıyor ve bu puanlarla da yeni içeriklerin kilidini açıyorsunuz.

Transformers hayranları için hazırlanan bu uygulamanın bir oyun olmadığını, resmi oyunun bu yaz Android ve iOS platformunda ücretsiz olarak indirilebilir olacağını belirtelim. Yeni Transformers oyunun merakla bekliyorsanız http://www.transformers-mobile.com/ adresine giderek kaydınızı oluşturabilir, oyun çıktığında anında haberdar olabilirsiniz.

Erkan Calp

Transformers: Age Of Extinction

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,902 TOPLAM İNDİRME

Transformers: Age Of Extinction, yeni Transformers filmi hakkında gelişmeleri takip edebileceğiniz bir uygulamadır.

Transformers: Age of Extinction, yeni Transformers filmi Transformers: Kayıp Çağ’ı merakla bekleyen sinema severler için hazırlanmış bir mobil uygulamadır. Tamamen ücretsiz sunulan, hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan uygulamada mini oyunlar da bulunuyor.

Transformers serisinin dördüncü ayağı olan Transformers Kayıp Çağ filminin resmi uygulamasında iyi ve kötü taraftaki tüm robotlar hakkında bilgi alabilir, filmden yeni görüntüler ve röportajlar içeren videolara ulaşabilir, fim fotoğraflarından oluşan galeriye göz atabilir, haftalık düzenlenen görevleri tamamlayarak Energon puanları kazanabilir, yeni içeriklerin kilidini açabilirsiniz. Ayrıca Transformers oyuncaklarının satıldığı mağazaya hızlıca ulaşabilir, dilerseniz satın alabilirsiniz. Transformers hayranları için hazırlanmış tüm uygulama ve oyunlara tek dokunuşla ulaşmanız da mümkün.

Yeni Transformers filmini sabırsızlıkla bekleyin herkesin bu resmi uygulamayı indirmelerini öneririm. Hasbro tarafından geliştirilen uygulamanın sonraki güncellemelerle yeni görevler, videolar ve özel içerikler kazanacağını da belirtelim. Unutmadan, bu yaz Android ve iOS platformuna ücretsiz olarak çıkış yapacağı belirtilen yeni Transformers oyununu diğer oyuncularla birlikte aynı anda indirmek istiyorsanız http://www.transformers-mobile.com/ adresine giderek e-posta adresi girmeniz ve ön kaydınızı oluşturmanız gerekiyor.

Transformers: Age of Extinction Özellikleri:

  • Transformers Kayıp Çağ oyunları ve haftalık görevler
  • Film tanıtım ve röportaj videoları
  • Yeni filmde yer alan karakterlerin biyografileri
  • Film fotoğraflarından oluşan galeri
  • Tümü yeni Transformers Kayıp Çağ oyuncukları
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Kings: Skyward Battle

    Age of Kings: Skyward Battle ile orta çağ döneminde kendi imparatorluğunuzu kurun ve inanılmaz stratejiler geliştirin. Savaş atmosferinin iyi bir şekilde yansıtıldığı strateji oyunlarından bir tanesi.
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.
  • Empires War - Age of the Kingdoms

    Empires War - Age of the Kingdoms, Google Play üzerinden indirip oynayabileceğiniz Age of Empires II tarzı bir strateji oyunudur.
  • Broadsword: Age of Chivalry

    Broadsword: Age of Chivalry mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu
  • Vikings - Age of Warlords

    Vikings - Age of Warlords mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Age of Cavemen

    Age of Cavemen, taş devri döneminde geçen strateji oyunu.