Treasure Fetch: Adventure Time

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME

Treasure Fetch: Adventure Time, bir zamanların popüler oyunu Yılan'a benzeyen yapısıyla dikkat çeken eğlenceli bir oyun.

Treasure Fetch: Adventure Time, Android işletim sistemine sahip tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir oyun.

Özellikle çocuklara hitap ediyor gibi görünse de aslında her yaştan oyunsever bu oyunu büyük bir keyifle oynayabilir. Cartoon Network imzası taşıyan Treasure Fetch: Adventure Time'da kullanılan genel yapı geçmiş yılların popüler oyunu Yılan'ı anımsatıyor.

Oyunda meyve yedikçe uzayan bir yılanın kontolünü ele alıyor ve bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz. Elbette bunu başarmak pek kolay değil çünkü bölümler tehlikelerle dolu ve sürekli olarak önümüze bir engel çıkıyor. Toplamda 3 farklı krallıkla mücadele ettiğimizi belirtmeden geçmeyelim.

Bölümlerdeki çeşitlilik oyunun daha uzun süre boyunca sıkılmadan oynanabilmesini sağlıyor. Git gide zorlaşan 75 bölümde karşılaştığımız bulmacalar tüm yeteneklerimizi sınamaya yetiyor. İlk birkaç bölüm oyuna ısınma havasında ilerliyor. İlerledikçe bölümler zorlaşıyor ve içinden çıkılması güç bir hal alıyor.

Genel olarak Treasure Fetch: Adventure Time, oynaması son derece keyifli bir yapım. Eğer Yılan oyununu seviyorsanız ve bu efsaneyi tekrar yaşamak istiyorsanız bu oyun tam size göre.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fetch

    Fetch, Android telefonda oynayabileceğiniz bulmaca macera oyunu.
  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.
  • Adventure Time Game Wizard

    Adventure Time Game Wizard, oyunculara kendi Adventure Time oyunlarını yaratmaya imkan veren yaratıcı bir uygulamadır.
  • Treasure Bounce

    Treasure Bounce ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunudur
  • Tap Adventure: Time Travel

    Tap Adventure: Time Travel, Android üzerinde oynanabilen bir savaş oyunudur.
  • Adventure Time: Heroes of Ooo

    Adventure Time: Heroes of Ooo renkli ve eğlenceli bir mobil aksiyon oyunudur
  • Adventure Time Run

    Adventure Time Run, Android tabanlı mobil cihazlardan oynanabilen ve piyasadaki benzerleri gibi koşma prensibi üzerine kurulmuş ancak renkli detaylarla süslenmiş eğlenceli bir tür aksiyon oyunudur.
  • Mahjong Treasure Quest

    Mahjong Treasure Quest ile mobil cihazlarınızda Mahjong oyunu oynayabilir, bulmacaları çözerken eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.