Treehouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda programlama öğrenmek için kullanabileceğiniz bir eğitim uygulamasıdır.

Treehouse, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir eğitim uygulamasıdır. Bu uygulama ile sık kullanılan popüler programlama dillerini öğrenme şansına sahipsiniz.

Uygulamada uzman kişiler tarafından hazırlanan 1000'den fazla video bulunuyor. Bu videolar ile web tasarım, mobil uygulama veya aklınıza gelen her hangi bir programı yazmak için gerekli bilgiye ve donanıma sahip olabilirsiniz.

Uygulama aracılığıyla HTML & CSS, Java, Ruby on Rails, PHP, Python dillerini ve çok daha fazlasını öğrenebilir, videolar, quizler ve kod görevleri ile adım adım programlama yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Uygulama içerisinde bulunan kod editörü aracılığıyla bu dilleri rahatça kullanabilir, böylece pratik yaparak daha kolay ve hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz. Sürekli yenilenen kütüphanesi ile en yeni içeriklere en kısa saürede ulaşabilir ve yaptığınız şeylere göre rozet kazanma sistemi ile kendinizi motive edebilirsiniz.

Eğer siz de programlamaya ilgi duyuyor ve öğrenmek istiyorsanız, bu uygulamayı kullanmanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Treehouse

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
157 TOPLAM İNDİRME

Treehouse, online yazılım eğitimleri sunan bir uygulamadır.

Treehouse uygulamasının sunduğu zengin video içeriklerini izleyerek web sitesi oluşturabilir, iPhone uygulamaları yapabilir, sıkça kullanılan programlama dillerini öğrenebilirsiniz.

Uzman öğretmenler tarafından hazırlanan 1000’e yakın video ile web tasarımı, kodlama ve çok daha fazlasını, adım adım öğrenebilirsiniz. HTML, CSS, JavaScript, PHP ve SQL dillerini direkt olarak uygulama içindeki kod editörü aracılığıyla kullanabilirsiniz.

Son web teknolojisine göre sürekli yenilenen kütüphane sayesinde en yeni içeriklere erişebilirsiniz. Kısa testler ve interaktif kod soruları ile öğrendiklerinizi test edebildiğiniz uygulamada, becerilerinize göre rozet kazanma şansınız da var.

Uygulamayı kullanabilmeniz için bir Treehouse üyeliğinizin olması gerekir. https://teamtreehouse.com/ adresine giderek Gümüş ve Altın üyelik modellerinden birini seçip, üyelik işlemini gerçekleştirdikten sonra uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dr. Panda & Toto's Treehouse

    Dr. Panda & Toto's Treehouse, kaplumbağa ile oyunlar oynadığınız eğlence dolu Android oyunu.
  • Loud House: Ultimate Treehouse

    Hayalinizdeki ağaç evi inşa edebileceğiniz aksiyon ve macera dolu eşsiz bir oyundur.
  • Yakın Eğitim

    Yakın Eğitim uygulamasında hakimlik, kaymakamlık, arabuluculuk vb. sınavlara hazırlanabilirsiniz.
  • EBA (APK)

    EBA APK (Eğitim Bilişim Ağı), öğretmenler ile öğrenciler arasında iletişimi sağlamak, eğitim hayatları süresince kullanabilecekleri materyalleri sağlamak üzere kurulmuş bir portaldır.
  • Udemy

    Udemy, online eğitim, ders çalışma ve öğrenmek istediğiniz her şey için kullanabileceğiniz bir Android online eğitim videosu.
  • İzBB Akademi

    İzBB Akademi uygulamasıyla size faydası olacak birçok alanda online eğitim alabilirsiniz.
  • Lideno

    Lideno uygulaması, lise öğrencilerinin derslerde başarılı olması için kapsamlı eğitim içerikleri sunuyor.
  • Çöz-Öğren

    Çöz-Öğren uygulamasıyla açıköğretim sınavlarına dilediğiniz her yerden çalışabiliyorsunuz.