Trimaginator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

Çektiğiniz fotoğraflarınızı Kübizm sanatına benzer şekilde dönüştürebilirsiniz.

Trimaginator uygulamasıyla, fotoğraflarınızı birer sanat eserini andıracak şekilde dönüştürebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

20. yüzyıl’da ortaya çıkan ve o yıllara damga vuran Kübizm sanatında, resimler geometrik şekillerle birleşerek harika bir sanat eseri ortaya çıkarmıştır. Trimaginator uygulaması da, Kübizm sanatını temel alarak fotoğraflarınızı geometrik şekillerle birlikte harika çalışmalar ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Efektler ve rötuşların daha da ötesine geçerek, fotoğraflarınızı üç boyutlu bir geometrik düzlemde yeniden oluşturabiliyorsunuz.

Uygulamanın kullanımı da oldukça basit. Ana ekranda bulunan fotoğraf simgesine tıklayarak yeni bir fotoğraf çekebiliyorsunuz. Eğer albümden bir fotoğraf seçmek isterseniz de, beyaz üçgen şeklindeki butona tıklayarak fotoğraf seçiminizi yapabilirsiniz. Fotoğrafı açtıktan sonra, sağ üst köşedeki düzenleme simgesine dokunarak araçlara ulaşabiliyorsunuz. Sol alt kısımdaki üçgen şeklindeki buton da fotoğraflarınızı farklı şekillerde görebilmenizi sağlıyor.

Android cihazlarınızda fotoğraflarınızı Kübizm sanatına benzer şekilde düzenlemek istiyorsanız, Trimaginator uygulamasını mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Özellikler:

  • Manuel nokta düzenleme, zoom yapma ve pan ayarı,
  • PDF’lerden vektör çıkarma,
  • Yuvarlak, üçgen, daire ve degrade gibi render stilleri,
  • Albümden fotoğraf seçme,
  • Uygulama üzerinden fotoğraf çekme,
  • Nokta yoğunluğu değiştirme,
  • Görüntüleri orijinal çözünürlükte kaydetme.
Volkan Yılmaz

Trimaginator

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Fotoğraflarınızı Kübizm sanatını andıracak biçimde dönüştürebilirsiniz.

Trimaginator uygulamasını kullanarak, iOS cihazlarınızdaki fotoğraflarınızı Kübizm sanat akımını andıracak şekilde dönüştürebilirsiniz.

Resimlerin geometrik şekillerle birleşerek harika eserler ortaya çıkması olarak özetleyebileceğimiz Kübizm sanatı, 20.yüzyıl’da ortaya çıkmış ve o yıllara damgasını vurmuştu. Bu sanat akımını temel alan Trimaginator uygulaması da, fotoğraflarınızı geometrik şekillerle birleştirerek bambaşka eserler ortaya çıkarıyor. Efekt ve rötuş yapılan uygulamaların da ötesinde, fotoğraflarınızı üç boyutlu bir düzleme yerleştirerek çalışmalar yapabiliyorsunuz.

Fotoğraflarınızı bu şekilde dönüştürmek isterseniz, uygulamanın kullanımının oldukça basit olduğunu söylemeliyim. Ana ekrandaki fotoğraf simgesine basarak yeni bir fotoğraf çekebilir, beyaz üçgen şeklindeki butonla galerideki fotoğraflarınızdan seçim yapabilirsiniz. Fotoğrafı seçtikten sonra ise sağ üstte bulunan düzenleme butonuyla sunulan araçlara ulaşaibliyor, sol alt kısımdaki üçgen butona basarak da fotoğrafınızı farklı modlarla görüntüleyebiliyorsunuz.

iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinden, fotoğraflarınızı birer sanat eserine çevirebileceğiniz Trimaginator uygulamasını 2.99$ ödeyerek indirebiliyorsunuz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PicsArt APK

    PicsArt APK, Android için fotoğraf ve video düzenleme ve kolaj yapma uygulamasıdır.
  • Video Collage Maker

    Video Collage Maker uygulaması ile Android cihazlarınızda hiç zorlanmadan fotoğraf ve video kolajları hazırlayabilirsiniz.
  • WhatsAround

    Fotoğraf paylaşın, para kazanın.
  • Google Gallery Go

    Google Gallery Go (Android İndir): Google Fotoğraflar'dan fotoğraf ve video galeri uygulaması
  • Canva

    Ödüllü ücretsiz fotoğraf düzenleme uygulaması olan Canva, mobil cihazlarınızda birçok işlemi gerçekleştirmeye olanak tanıyor.
  • Video Editor

    Video Editor uygulamasında sunulan araçlar ile fotoğraf ve videolarınızdan harika çalışmalar ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Video Downloader for Instagram

    Video Downloader for Instagram, Android için Instagram video indirici, fotoğraf indirme uygulamasıdır ve ücretsizdir.
  • Enlight Pixaloop

    Enlight Pixaloop fotoğraf animasyon uygulaması 2019'un en iyi Android uygulamaları arasında