Triple Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Triple Jump, Ketchapp'ın Android kullanıcılarına ücretsiz sunduğu bağımlılık yaratan beceri oyunlarından en yenisi.

Triple Jump, Ketchapp’ın Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı sinir bozan yepyeni oyunu ve tahmin edeceğiniz üzere ne kadar becerikli olduğumuzu test ediyor. Kısı döngü içerisinde uzun süre oynayacağımız düşülenerek çok basit görsellerle süslenmiş beceri oyununda parmak hızımıza göre zıplama mesafesini artırabilen minik bir topu kontrol ediyoruz.

Ketchapp’ın zorluk düzeyi tavan yapmış oyunlarından en yenisi olan Triple Jump’da sağ yukarı doğru çıkmakta olan bir topun kontrolü elimize alıyoruz. Kontrolümüze sunulan beyaz renkli top kendisinden hızlanmakta olduğundan tek yapmamız gereken engellere takılmamasını sağlamak. Lakin hem topun kontrolünü sağlamak tam bir sorun.

Zorluğunu ilk saniyelerden hissettiren oyunda topu çember, kazık gibi farklı engellerden atlatmak için parmaklarımızı harika kullanmamız gerekiyor. Ekrana ne kadar seri dokunursak top o kadar havalanıyor. Bu noktada arka arkaya olağandan fazla basarak irili ufaklı engelleri kolaylıkla geçeceğinizi düşünebilirsiniz ancak engeller öyle noktalara yerleştirilmiş ki aşmak büyük çaba gerektiriyor.

Puan tablosunda iki haneli rakamlarını gördüğümüzde sevindiğimiz oyunlardan biri olan Triple Jump, ilginç bir şekilde bağımlılık yapıyor. Yan – baştan kısır döngüsü içerisine girmeden dozunda oynamanızı tavsiye ederim.

Erkan Calp

Triple Jump

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
29 MB DOSYA BOYUTU

Triple Jump, Ketchapp'ın yeni beceri oyunu ve hem iPhone hem de iPad'lerde oynanabiliyor.

Triple Jump, iPhone ve iPad’inizde sinir olmanıza rağmen tekrar tekrar oynamaktan bıkmadığınız oyunlara yer veriyorsanız kesinlikle seveceğinizi düşündüğüm bir yapım. Ücretsiz ve de oldukça ufak boyutlu.

Sinir bozucu beceri oyunu diyince akla gelen ilk isimlerden Ketchapp’ın yapımı olan Triple Jump oyununda sağ yukarı doğru son hız ilerleyen bir topu kontrol etmeniz isteniyor. Kendiliğinden ilerleyen topun karşısına küçük – büyük yapıda onlarca engel çıkıyor. Bu engelleri aşmak için zıplama yeteneğinizi kullanıyorsunuz. Topumuz üç kademe ve parmak hızınızla doğru orantılı zıplıyor. Yani ekrana ne kadar seri dokunursanız o kadar yukarı zıplamış oluyorsunuz. Oyunun zorluğu bu noktada başlıyor. Karşınıza çıkarılan engeller sabit ve çok zekice noktalara konumlandırılmış. Üzerlerinden atlayarak geçmek için parmak hızınızı hem çok iyi ayarlamanız, hem de dokunuşları yerinde yapmanız gerekiyor. Aksi halde tekli engelleri geçseniz dahi sıralı – daha uzun engellerde takılma ihtimaliniz oldukça yüksek.

Eski atari oyunlarından hallice sinir bozucu ses efektleri sayesinde sinirimize sinir katan oyunun kontrol sistemi oldukça basit olmasına rağmen ilerlemek son derece zor. Topun zıplaması için ekrana dokunmanız yeterli oluyor. Oyunun adından da anlayacağınız üzere top en fazla üç kademe zıplayabiliyor. Bu noktada büyük engelleri fazla basarak daha rahat geçeceğinizi düşünebilirsiniz ancak engelleri aşmanın bu kadar basit olmadığını biraz oynamaya başladığınızda anlayacaksınız.

Sadece tekil mod sunan ve puan kazanmaktan başka bir amacınızın olmadığı oyunu fazla oynamamanızı öneririm. Hem bağımlılık yaratıyor, hem de cihazın ekranına zarar verme olasılığınız var.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jump Jump Ninja

    Jump Jump Ninja, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz aksiyon dolu bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • Mr Jump

    Mr Jump, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Jump

    Jump keyifli bir beceri oyunu arayanların gözardı etmemesi gereken seçeneklerden biri.
  • Jump Car

    Jump Car, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Jelly Jump

    Jelly Jump kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir beceri oyunu olarak tanımlanabilir.
  • Dragon Jump

    Dragon Jump, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Froggy Jump

    Froggy Jump, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz arcade türünde bir beceri oyunu.