Troll Face Quest Video Memes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
459 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Troll Face Quest Video Memes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Troll Face Quest Video Memes eğer gerçek bir troll olduğunuza inanıyorsanız ve trolleme yeteneklerinize güveniyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Troll Face Quest Video Memes içerisinde birçok farklı mini oyun ve bulmaca bir araya geliyor. Oyundaki bulmacalarda karşımıza değişik sahneler çıkıyor. Bu sahnelerde temel amacımız sahnedeki tek kahramanı ya da kahramanın yanındaki kişileri trollemek. Bu iş için yaratıcılığımızı ve troll birkimimizi konuşturmamız gerekiyor. Kimi zaman iPhone dayanıklılık testi yapan bir dedeyi, kimi zaman parkta telefonumuza bakarken surat yapan kızı trollememiz gerekmekte.

Troll Face Quest Video Memes'deki bulmacalar biraz zor olabilmekte. Zorlandığımız durumlarda ipuçlarından faydalanabiliyoruz. Oyunda kısıtlı sayıda ipucu hakkına sahip olduğumuz için bu ipuçlarını idareli kullanmamız önemli. Oyunda içindeki mini oyunları oynayarak puan kazanabilir ve bu puanlarla yeni bölümlerin kilidini açabiliriz.

Can Erdil Şentürk

Troll Face Quest Video Memes

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
50.5 MB DOSYA BOYUTU

Troll Face Quest Video Memes mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Troll Face Quest Video Memes içinizdeki trollü açığa çıkarmanız için size beklediğiniz fırsatı sunan bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Troll Face Quest Video Memes'in bütün mantığı trolleme üzerine kurulu. Oyunda gerek sahnedeki tek kahramanı gerekse de ana kahramanın yanındaki yancıları trollemeye çalışıyoruz. Bu iş için ise derin trollük bilgi ve erdemimizin yanısıra yaratıcılığımızı konuşturmamız gerekiyor. Kimi zaman asansörde yanımızdaki adama yakalanmadan osurarak onu bayıltmaya kimi zaman da partideki gençleri çılgın danslarla coşturmaya çalışıyoruz.

Troll Face Quest Video Memes'de birçok farklı bulmaca ve mini oyun yer alıyor. Bulmacalardaki temel amacımız çeşitli araçları ve eylemleri keşfederek trolleme işini gerçekleştirmek. Bazen karşımıza gerçekten zor bulmacalar çıkabiliyor. Bu durumda kısıtlı sayıdaki ipuçlarından faydalanabiliyoruz. Bulmacalar tükenince yeni bulmacaların kilidini açmak için mini oyunlar oynayabiliyor ve puan kazanabiliyoruz. Bu oyunlarda da reflekslerimizi ve becerilerimizi konuşturuyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Face Quest Internet Memes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Troll Face Quest Internet Memes mobil oyunu, eğlenceli internet trolleriyle sizlere çok şey vaat eden bir tür bulmaca oyunudur.
  • Troll Face Quest Video Games

    Troll Face Quest Video Games, Android platformunda ücretsiz oynanabilen trolleme oyunu.
  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Troll Face Quest Classic

    Troll Face Quest Classic saçmalıklara yeni bir sayfa açıyor.
  • Troll Face Quest TV Shows

    Troll Face Quest TV Shows, Android platformunda seriye dönüşen popüler trolleme oyunu.
  • Troll Face Quest Video Games 2

    Düzenbaz şakacılar, yeni trolleme kabuslarıyla sahalara geri döndü.
  • Troll Face Quest: Failman

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Troll Face Quest: Game of Trolls

    Trollük yaparak bulmacaları çözün.