TRT İzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,713 TOPLAM İNDİRME
13 MB DOSYA BOYUTU

TRT İzle uygulaması ile canlı yayınları ve diğer içerikleri dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz.

TRT İzle APK uygulaması ile Android cihazlarınızdan TRT’de yayınlanan içeriklerin tamamına ulaşabilirsiniz. TRT İzle APK ile kullanıcılar dizi, haber ve film gibi içeriklere anında ulaşabilir ve diledikleri yerden izleyebilirler. Oldukça basit bir kullanıma ev sahipliği yapan başarılı uygulama sayesinde kullanıcılar içerikleri anında görüntüleyebildikleri gibi internetin olduğu her yerden sevdikleri program ve filmleri de izleyebilecekler. Google Play üzerinde ücretsiz olarak yayınlanan TRT İzle APK indirme sayısını gün geçtikçe artırmaya devam ediyor.

TRT İzle APK Özellikleri

  • EBA TV içerikleri
  • Canlı yayınlar
  • Liste oluşturma
  • Kaldığınız yerden devam etme

Gün içerisinde yayınlanan dizi, haber, müzik, spor, eğlence, kültür-sanat programlarını veya canlı yayınları kaçırdıysanız, TRT İzle uygulaması ile tüm içerikleri yeniden izleyebiliyorsunuz. Sevdiğiniz tüm dizi ve programları kolayca izleyebileceğiniz TRT İzle uygulamasında, bu programları takip et butonuna basarak sonrasında kolayca erişim sağlayabilirsiniz.

Bıraktığınız yerden izlemeye devam edebilme özelliği sunan TRT İzle uygulamasında, farklı cihazlar arasında geçiş yapabilmeniz de mümkün. Dilediğiniz yerden canlı yayınları takip etme, kanallar arasında kolay geçiş yapma ve tüm TRT uygulamalarına rahatlıkla erişim imkanı sunan TRT İzle uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

TRT İzle APK İndir

Android akıllı telefon ve tablet kullanıcıları tarafından indirilip kullanılabilen TRT İzle APK geniş kitlelere doğru yayılmaya devam ederken düzenli olarak güncellemeler de alıyor. Aldığı güncellemeler ile daha işlevsel bir yapıya bürünen uygulama, alanındaki rakiplerini de geride bırakmaya devam ediyor. Uygulamayı hemen indirip yayın akışını takip edebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

TRT İzle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
114 TOPLAM İNDİRME
23.5 MB DOSYA BOYUTU

TRT İzle uygulamasında sevdiğiniz dizi ve programların bölümlerini tekrar izleyebilirsiniz.

Severek izlediğiniz dizi ve programları kaçırdıysanız, TRT İzle uygulamasını iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

TRT’de severek takip ettiğiniz içerikleri tekrar izleme olanağı sunan TRT İzle uygulamasında diziler, haberler, spor, kültür-sanat, eğlence ve müzik programlarının bölümlerini de izleyebiliyorsunuz. EBA TV’nin canlı yayınlarını ve kaçırdığınız dersleri de yeniden izleme imkanına sahip olabileceğiniz uygulamada, sevdiğiniz dizi ve programları takip listenize ekleyerek sonrasında erişim kolaylığı sağlayabilirsiniz.

İstediğiniz yerde TRT canlı yayınlarını izleyebilme imkanına sahip olabileceğiniz TRT İzle uygulamasında, içerikleri bıraktığınız yerden izlemeye devam etme özelliği de bulunuyor. Eğer siz de kaçırdığınız ve yeniden izlemek istediğiniz içerikleri takip etmek istiyorsanız TRT İzle uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Çanak TV

    Çanak TV İzle, Android telefondan mobil canlı TV kanallarını full HD kalitede izleme keyfi yaşatıyor.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • FOX TV APK

    FOX TV APK Android uygulaması, canlı TV izleme seçeneğiyle sevdiğiniz dizileri, programları cebinizden izleme rahatlığı sunar. Yayın akışını da takip edebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • Sat-7 Türk

    Sat-7 Türk uygulaması, akıllı telefonlarınızdan canlı yayınları seyretme imkanı sunuyor.
  • beIN CONNECT (Digiturk Dilediğin Yerde)

    beIN CONNECT (Digiturk Dilediğin Yerde) Android: Canlı TV, en yeni Türkçe dublaj & altyazı filmler, yerli ve yabancı diziler, Lig TV maçları Android telefonunuzda
  • GLWiz

    TV izleme keyfini yaşayabileceğiniz bir uygulama
  • Canlı TV APK

    Canlı TV (APK), dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde hızlı bir şekilde canlı televizyon izlemenizi sağlayan ücretsiz ve kullanımı kolay bir Android uygulaması.