Turbo Bit

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Bit, ataride oynadığınız eski araba yarışı oyunlarını sizlere hatırlatacak olan eğlenceli ve heyecanlı bir Android yarış oyunudur.

Turbo Bit, sizi eski günlerinize döndürerek atariler üzerinde oynadığınız araba yarışı oyunlarını anımsatacak son derece keyifli ve eğlenceli bir araba yarışı oyunudur.

Android ve iOS versiyonları bulunan oyunun ücretsiz olarak sunulması son derece güzel. Oyundaki amacınız 3 şeritli yolda giderken diğer arabalara çarpmadan ilerlemek ve yol üzerindeki altınları toplayarak puan kazanmak. Sınırsız oynanışa sahip oyunda ne kadar yetenekli ve dikkatli iseniz o kadar başarılı olabilirsiniz.

Çok iyi şöförümdür diyen arkadaşlarınıza buyur bide bu oyunu oyna da yeteneğini görelim diyebilirsiniz. Elbetteki gerçek bir şöförlük kalitesi ölçme oyunu değil fakat kendi aranızda eğlenmenizi sağlayabilir. Altınlar dışında yol üzerindeki güçlendirmeleri alarak daha hızlı gidebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile de oynayabileceğiniz oyunu oynarken kendinizi kaptırıp saatler boyu eğlenebilirsiniz fakat gözlerinizi dinlendirmeyi unutmamalısınız.

Retro oyun kategorisinde bulunan Turbo Bit'de grafikler renkli olmasına rağmen modern ve gelişmiş olmadığı için, oyunlardan güzel grafik beklentisi içinde olan oyuncular eğlenmeyebilir. Sonuçta eski tür fakat yenilenerek karşımıza çıkmış olan bir oyun. Oyunda kaza yaptığınızda oyun sona ermektedir ve en güzeli de yaptığınız kazaları arkadaşlarınız ile paylaşabiliyorsunuz. Aynı şekilde aldığınız yüksek puanları da sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

Eğer kısa molalarda yada canınız sıkıldığında eğlenebilecek bir oyun arıyorsanız Turbo Bit'e mutlaka göz atmanızı öneririm.

Barış YANIK

Turbo Bit

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
8.8 MB DOSYA BOYUTU

Turbo Bit, Android ve iOS cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi retro araba yarışı oyunlarından bir tanesidir.

Turbo Bit, sınırsız oyun yapısı ve eğlenceli oynanışı ile birlikte iOS mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği araba yarışı oyunlarından bir tanesidir. Ama araba yarışı dedim diye aklınız hemen modern ve kaliteli grafiklere sahip olan üst üdzey oyunlara gitmesin. Çünkü Turbo Bit bir retro oyun. Yani grafikleri piksellerden oluşuyor ve oyunu gördüğünüzde ilk aklınıza gelecek olan şey ataride oynadığınız araba yarışı oyunları olacaktır.

Oyunda başarılı olmanın ilk kuralı sağlam reflekslere sahip olmak. Bunun nedeni ise 3 şeritli yolda ilerlerken önünüze çıkan engel ve araçları atlatma gereği. Oynaması kolay olmasına rağmen kendi aldığınız puanı sürekli yükseltebileceğiniz bir yapıya sahip olan oyunda hırs yaparak keyifli vakit geçirebiliyorsunuz.

Oyunda arabanız ile ilerlerken yol üzerindeki güçlendirici yetenekleri alarak daha hızlı gidebilir ve böylece dha yüksek puanlara ulaşabilirsiniz. Oyun kaza yaptığınız anda bitiyor ve yeniden başlamak zorunda kalıyorsunuz. Arkadaşlarınız ile birlikte oynama fırsatı bulacağıız Turbo Bit'de yaptığınız kazaları da sosyal medya platformları üzerinde arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Farklı araba modellerinin bulunduğu Turbo Bit'i iPhone ve iPad'lerinize indirerek hemen ücretsiz olarak oynamaya başlamanızı öneririm.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turbo Racing League

    Turbo Racing League, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz son sürat bir yarış oyunudur.
  • Turbo FAST

    Turbo FAST dinamik atmosferiyle dikkat çeken eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Turbo Toys Racing

    Turbo Toys Racing, çizgi filmlerden esinlenilerek geliştirilmiş bir yarış oyunu.
  • Turbo Wheels

    Turbo Wheels mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Ace Racing Turbo

    Ace Racing Turbo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Turbo Car Traffic Racing

    Yarış oyunlarındaki yeteneklerinize güveniyorsanız, çarpıcı grafikleriyle başarılı bir sürüş deneyimi sunan Turbo Car Traffic Racing oyunuyla yeteneklerinizi sergileyebilirsiniz.
  • Turbo Car Racing

    Turbo Car Racing, Android platformu için geliştirilmiş bir araba yarışı oyunu.
  • Turbo Stars

    Sonu gelmeyen sürükleyici yarış oyunu