Türk Poker

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.7/5 ZİYARETÇİ
3,020 TOPLAM İNDİRME

Türk Poker, tamamen ücretsiz olarak sunulan, kaliteli bir poker oyunu.

Türk Poker, iPhone ve iPad cihazlarımızda oynayabileceğimiz, yüksek kaliteli bir poker oyunu.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda en az iki, en fazla beş rakiple mücadele edebiliyoruz. Toplamda bir milyon aktif kullanıcıya sahip olan oyunda internet bağlantımız olduğu sürece nerede olursak olalım poker keyfini yaşayabiliyoruz. Oyunda verilen kart sayısı oyuncu sayısına göre otomatik olarak ayarlanıyor.

Türk Poker'de kaliteli ve detaylarına önem verildiği her an hissedilen bir görsel tasarım konseptine yer verilmiş. Masanın ve çevre birimlerinin tasarımı gerçekten takdiri hak ediyor. Oyunda dilediğimiz masaya katılabiliyor hatta bulunduğumuz masaya arkadaşımızı bile çağırabiliyoruz. Masada bulunan diğer oyuncularla sohbet etme şansına da sahibiz. Sohbet ettikçe yeni insanlar tanıyabilir ve daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabiliriz.

Oyun hem Edge, hem 3G hem de WiFi üzerinden oynanabiliyor. İnternet paketinizi daha verimli kullanabşlmeniz adına WiFi üzerinden oynamanızı tavsiye ediyorum. Eğer siz de poker keyfini mobil cihazlarınız üzerinde yaşamak istiyorsanız Türk Poker'i mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

Türk Poker

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6,543 TOPLAM İNDİRME

Türk Poker, Facebook hesaplarınızı kullanarak binlerce diğer online oyuncu ile poker oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.

Türk Poker, Mynet'in geliştirmiş olduğu poker oyununun web tarayıcılarda oynanabilen versiyonu. Facebook hesaplarınız ile giriş yaparak oynayabileceğiniz oyunun, Facebook uygulaması çok tuttuktan sonra iPhone ve iPad versiyonu da çıkarıldı.

1 milyon aktif kullanıcıya sahip olan oyun Texas Holdem olarak popüler olan poker oyunundan biraz daha farklı oynanışa sahip. 2 ile 5 kişi arasında değişen oyuncu sayısıyla oynanabilen oyunda, 52'li kart destesinden bazı kartlar çıkartılarak 24 - 36 kart sayısı arasında oynanıyor.

Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısına ihtiyacınız var. Eğer mobil cihazınız üzerinden oynuyorsanız WiFi yada 3G internet bağlantısı ile oynayabiliyorsunuz. Günlük olarak girişlerinize özel hediye çip veren oyunda, masaların türü bahis miktarlarına göre değişiyor. Bunun anlamı sahip olduğunuz çip miktarına göre oynayacağınız masayı seçmeniz gerekiyor. Oynadığınız masalara arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz gibi, diğer online oyuncular ile de oynayabiliyorsunuz.

Eğer akşamları evde dinlenirken yada gündüz ufak aralarınızda poker oynamak için kaliteli bir oyun arıyorsanız, Mynet Türk Poker ile keyifli vakit geçireceğinize eminim. Ücretsiz olarak giriş yaparak oynayabildiğniz oyunda çipiniz tamamen tükenirse, satın alarak oynamaya devam edebiliyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Okey JOJO

    Online Okey, 101 Okey, Türkçe Texas Poker bir oyunda
  • Poker by GameDesire

    Poker by GameDesire, masa oyunlarından biri olan Poker türünde Türkçe bir oyun.
  • World Series of Poker

    World Series of Poker, poker hayranlarına özel olarak hazırlanan ve son versiyonu ile birlikte geliştirilip çok daha eğlenceli hale getirilen ücretsiz bir iOS poker uygulamasıdır.
  • Çanak Okey Extra

    Facebook'ta en çok oynanan okey oyunu mobilde!
  • Texas Hold'em

    Texas Hold’em (iOS İndir): En iyi poker oyunu tekrar App Store'da!
  • Mynet Tavla

    Mynet Tavla internet üzerinden diğer oyunculara karşı oynayabileceğiniz bir tavla oyunudur
  • Okey Golden

    Okey Golden internet bağlantınız olmadan da oynayabileceğiniz bir mobil Okey oyunudur
  • Zynga Poker - Poker by Zynga

    Zynga Poker - Poker by Zynga, en popüler çevrim içi poker oyunlarından olan Zynga Poker'in iOS uygulamasıdır.