Türk Telekom Cihaz Danışmanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.

Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulamasını Android akıllı telefon veya tabletinize yükleyerek en son çıkan ve bir süredir piyasada olan tüm akıllı mobil cihazların teknik özelliklerinde bakabilir, cihaz kampanyalarını inceleyebilirsiniz.

Bir akıllı telefon ve tablet almak istiyor ancak hangisini alacağınızı karar veremiyorsanız güncel akıllı cihazları teknik özelliklerine göre listeleyen ve cihazları karşılaştırabilen Avea Cihaz Danışmanı size yardımcı olacaktır. Sadece mobil cihazların özelliklerini öğrenmekle kalmayacak, seçtiğiniz cihazı tarifenize ek – internet paketli – herşey dahil ve peşin olarak satın almak istediğinizde ne kadar ödeyeceğinizi öğrenebilirsiniz. Bütçeniz kısıtlıysa veya bir akıllı cihaza çok para vermem diyorsanız Avea, Türk Telekom ve TTNET’in sunduğu cihaz kampanyalarını da inceleyebilirsiniz. Dilerseniz e-posta adresinizi vererek kampanyaların posta kutunuza iletilmesini sağlayabilirsiniz.

TT Cihaz Danışmanı uygulamasını internet bağlantısı olmadan da kullanılabilirsiniz. Ancak güncel kampanyaları görebilmek için aktif internet bağlantınızın olması şart.

Erkan Calp

Türk Telekom Cihaz Danışmanı

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Cihaz Danışmanı ile akıllı telefon ve tabletlerin teknik bilgilerine ulaşabilir, kampanyaları inceleyebilirsiniz.

Türk Telekom Cihaz Danışmanı, iPhone ve iPad modellerinin teknik özelliklerine bakabileceğimiz, karşılaştırabileceğiniz, cihaz kampanyalarına ulaşabileceğiniz kısacası cihazlarla ilgili merak ettiğiniz her şeyi bulabileceğiniz bir mobil uygulama. Hangi iPhone ve iPad modelini nereden alacağınıza karar veremiyorsanız bu uygulama size yardımcı olacaktır.

TT Cihaz Danışmanı uygulaması, iPhone ve iPad modellerini hem teknik açıdan karşılaştırabileceğiniz hem de Avea, Türk Telekom ve TTNET tarafından sunulan cihaza ilişkin kampanyaları öğrenebileceğiniz yararlı bir uygulama.

Sıklıkla cihaz değişiminde bulunanlara daha çok hitap ettiğini düşündüğüm uygulamanın kampanya bölümü oldukça detaylı hazırlanmış. Seçtiğiniz cihazın 24 ay / 36 ay taahhütle size ne kadara geleceğini, tarifinize ek veya peşin alırsanız ne kadar ödeyeceğinizi, internet ve konuşma içinde olursa ne kadar ödeyeceğinizi görebiliyorsunuz. Bunun yanında yeni iPhone / iPad’i mi yoksa bir önceki iPhone / iPad’i mi satın alacağınıza karar veremiyorsanız Cihaz ara sayesinde arasında gidip geldiğiniz iki modeli karşılaştırabiliyor ve daha rahat karar verebiliyorsunuz.

Güncel kampanya bilgilerini göstermek için internet bağlantısına ihtiyaç duyan bunun dışında çevrimdışı da kullanılabilen Avea Cihaz Danışmanı, cihaz seçiminde kararsız kalanlara önerebileceğim güzel bir operatör uygulaması.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında
  • Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

    Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.
  • Avea Cihaz Danışmanı

    Avea Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom Arabam

    Aracınız ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Türk Telekom NeNerede

    Aradığınız mekanları veya noktaları anında ve kolayca bulabilirsiniz.
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Türk Telekom Bulut

    Türk Telekom Bulut uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.