Türk Telekom Kariyer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Kariyer, iş fırsatlarının yanında iş hayatına yeni atılan kişiler için yararlı seçenekler sunan bir kariyer uygulaması.

Türk Telekom Kariyer, Türkiye’nin ilk kurumsal kariyer uygulaması olma özelliğini taşıyor ve Türk Telekom’un sunduğu iş fırsatlarından haberdar ediyor. Android telefon ve tabletinize yükleyebileceğiniz kariyer uygulaması hem mevcut çalışanlara hem de iş hayatına girmeye hazırlananlara hitap ediyor.

Türk Telekom Kariyer uygulaması, benzerlerinden oldukça farklı bir iş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Türk Telekom’dan iş ilanlarını takip etme ve iş başvurularını mobilden yapma kolaylığı sunmasının haricinde iş hayatına yeni atılanlara yardımcı olacak seçenekler barındırıyor. Görüşmelerde dikkat edilmesi gereken noktalar, etkili özgeçmiş hazırlamanın sırrı gibi pek çok yararlı bilgi de uygulamada mevcut.

Türk Telekom’un iş hayatına hazırlananlar, deneyimi olmayanlar için hazırladığı bir uygulama olan İlk Mülakatım kariyer uygulamasında da karşımıza çıkıyor. Bu seçenek sayesinde gerçek bir iş başvurusu yapmadan deneyim kazanabiliyor, eksiklerinizi önceden gördüğünüzden iş başvurusu yaptığınızda başarılı mülakatlara imza atabiliyorsunuz. En güzeli de mülakat şeklini, dilini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Mülakata Skype üzerinden katılabilme seçeneğinin sunulması da ayrı bir güzel.

Türk Telekom Kariyer uygulamasını özellikle iş hayatına atılmamış kişilere öneriyorum. Özgeçmiş hazırlamaktan mülakatta dikkat edilmesi gerekenlere kadar pek çok sorunun yanıtını bulabilirsiniz.

Erkan Calp

Türk Telekom Kariyer

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Kariyer, iş hayatına yeni atılanlara yardımcı olacak ipuçları ve seçenekler sunan bir kariyer uygulaması.

Türk Telekom Kariyer, Türk Telekom’dan iş fırsatlarını takip edebileceğiniz ve iş hayatında karşınıza çıkacak zorluklarla nasıl başa çıkacağınızı öğrenebileceğiniz bir kariyer uygulaması. İnsan Kaynaklarını etkileyecek bir özgeçmiş hazırlamaktan, işe alımlarda sorulan klişe soruların yanıtını bulmaya kadar iş hayatınızı şekillendirecek yararlı bilgiler de bu uygulamada.

Türkiye’nin ilk kurumsal kariyer uygulaması olarak karşımıza çıkan Türk Telekom Kariyer, daha çok iş hayatına yeni atılacak kişiler için yapılmış bir uygulama. Tabii ki uygulama üzerinden Türk Telekom’dan iş fırsatlarını incelemeniz, başvuru yapmanız, özgeçmiş hazırlamanız mümkün ancak uygulamanın dikkat çeken özellikleri denemeyi olmayan yeni mezun kişilere yönelik. Özgeçmiş düzenleme, etkili mülakat için ipuçları, en sık sorulan iş görüşmesi soruları ile başa çıkmanın yolu, iş aramaya başlamadan önce sanal alemde yapılması gerekenler gibi pek çok yararlı ipucu yer alıyor.

Türk Telekom Kariyer uygulamasını benzerlerinden ayıran diğer bir özellik te İlk Mülakatım uygulaması. Bir örnekle açıklamak gerekirse; Yeni mezun olmuş biri olarak iş hayatına atılacak ancak hiçbir tecrübeniz olmadığından özgeçmişinizi hazırlarken nelere dikkat edeceğinizi veya mülakatta heyecanınızı nasıl yenebileceğinizi bilmiyorsunuz. İlk Mülakatım sayesinde gerçeğe yakın bir işe alım deneyimi yaşıyor ve bu sorunları nasıl aşacağınızı öğrenebiliyorsunuz. İşe alım simülasyonu olarak tanımlanan bu sistemin en iyi yanı ise mülakata nerede olursanız olun katılabilmeniz. İster Türk Telekom ofislerine uğrayarak isterseniz de evinizden çıkmadan Skype veya Wirofon üzerinden mülakata girebiliyorsunuz.

Türk Telekom Kariyer Özellikleri:

  • Etkili bir özgeçmişin nasıl hazırlandığını, görüşmelerde nelere dikkat edilmesi gerektiğini öğrenin.
  • Etkili bir mülakat için ipuçlarına göz atın.
  • İlk Mülakatım uygulaması ile gerçeğe yakın işe alım deneyimi yaşayın.
  • Türk Telekom'dan iş fırsatlarını takip edin.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Türk Telekom Bulut

    Türk Telekom Bulut uygulaması ile dosyalarınızı, rehberinizi yedekleyebilir, bulut ortamda saklayabilirsiniz.
  • Pokus

    Pokus, Türk Telekom'un dijital cüzdan uygulamasıdır.
  • Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

    Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.
  • Türk Telekom Müzik

    Türk Telekom Müzik ile yerli ve yabancı milyonlarca şarkı, albümler, video klipler, etkinlik haberleri cebinizde.
  • Türk Telekom Cihaz Danışmanı

    Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında