Türk Telekom Mobil Dergi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Mobil teknoloji dünyasına dair son gelişmeleri Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi ile mobil teknoloji dünyasına dair tüm gelişmeleri Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinden ücretsiz olarak takip edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasıyla iç içe olmak isteyen kullanıcıların cihazlarında mutlaka olması gerektiğini düşündüğüm Türk Telekom Mobil Dergi uygulaması, yeni gelişmelerden anında haberdar olmanızı sağlıyor. Uygulama üzerinden yapabileceklerinize gelecek olursak;

  • Mobil teknoloji dünyasına dair en son gelişmeleri anında takip edebilirsiniz,
  • Yeni çıkan teknolojik ürünlere ve bunlarla ilgili detaylara ulaşabilirsiniz,
  • İpuçları bölümüyle cihazlarınızı daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz,
  • Tanınmış, ünlü kişilerle yapılan teknoloji konulu röportajlara ulaşabilirsiniz,
  • Mobildeki en popüler ve faydalı uygulamaları inceleyebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Dergi’yi yükledikten sonra standart olarak sunulan içerikler için aktif bir internet bağlantısına ihtiyaç duymayacağınız uygulamada sunulan video türünden içerikler için internet bağlantısının aktif olması gerekiyor. Siz de mobil teknoloji dünyasının nabzını tutmak istiyorsanız, Türk Telekom Mobil Dergi uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Türk Telekom Mobil Dergi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME

Mobil teknoloji dünyasındaki son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

Mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan Türk Telekom Mobil Dergi uygulamasıyla siz de iOS işletim sistemli cihazlarınızdan en son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan Türk Telekom Mobil Dergi uygulaması en son teknolojik gelişmeleri, yeni çıkan ürünler ve bu ürünlerin en küçük detayları, cihazlarınızı daha etkili bir şekilde kullanabilmeniz için hazırlanan ipuçları, mobil teknoloji dünyasıyla ilgili ünlü röportajları ve en popüler ve faydalı uygulamaları takip edebileceğiniz oldukça başarılı bir platform haline getirilmiş diyebilirim.

Teknolojiyi yakından takip eden, teknolojiyi bir hayat felsefesi haline getirmiş kullanıcıların mutlaka kullanması gereken Türk Telekom Mobil Dergi uygulaması, teknoloji dünyasındaki en yeni gelişmelerden anında haberdar olmanızı sağlıyor. Tüm bu içeriklerden ücretsiz olarak faydalanmak istiyorsanız, Türk Telekom Mobil Dergi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza yüklemenizi tavsiye ediyoruz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • CNN Türk

    CNN Türk Android uygulaması ile ülke ve dünya gündemini takip edebilir, CNN Türk'ün radyo ve tv yayınlarını canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Haberdar

    Haberdar uygulaması ile Türk ve dünya gündemini Android telefonunuzdan takip edebilirsiniz.
  • Gamer Post

    Gamer Post, League of Legends oyuncularının, oyun hakkında en güncel haberlere ve Türk takımları hakkında bilgilere ulaşmasını sağlayan kullanışlı ve yararlı bir Android uygulamasıdır.
  • Magzter

    Magzter, Android kullanıcılarının mobil cihazları üzerinde kullanabileceği ücretsiz bir dijital dergi ve dijital kitap uygulamasıdır.
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Türk Telekom Mobil Hesap

    Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.