Türk Telekom Mobil Hesap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
496 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanarak Android cihazlarınız üzerinden 20 binden fazla restoranda mobil ödeme yapabilirsiniz.

Yanınızda nakit veya kredi kartı olmadığı zamanlarda size büyük kolaylık sağlayacağını düşündüğüm Türk Telekom Mobil Hesap uygulaması, Türkiye’de 20 bin’den fazla Setcard üyesi restoranda kolayca hesap ödemenizi sağlıyor. Ödediğiniz ücreti faturanıza yansıtan bu sistem sayesinde, ödeme sırasında vakit kaybetme durumundan da kurtulabiliyorsunuz. Türk Telekom Mobil Hesap ile ödeme yapacağınız zaman, bunu kasiyere belirtmeniz gerekiyor. Bunun ardından POS cihazında görüntülenecek olan QR kodu uygulamaya okuttuktan sonra ödeme tutarını kontrol edip onaylamak kalıyor.

Türk Telekom Mobil Hesap uygulaması oldukça başarılı bir girişim diyebilirim. Eğer siz de, yanınızda para olmadığı zamanlarda zorluk çekmek istemiyorsanız Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını kullanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Türk Telekom Mobil Hesap

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
82 TOPLAM İNDİRME

Türk Telekom Mobil Hesap uygulaması yanınızda nakit veya kredi kartı taşımanıza gerek kalmadan ödeme yapmanızı sağlıyor.

Türk Telekom Mobil Hesap uygulaması yanınızda nakit veya kredi kartı taşımanıza gerek kalmadan iOS cihazlarınız üzerinden ödeme yapmanızı sağlıyor.

Türkiye çapında 20 bin’den fazla Setcard üyesi restoranda kullanabileceğiniz Türk Telekom Mobil Hesap uygulaması, nakit veya kredi kartı olmadan ödeme yapabilmenizde kolaylık sağlıyor. Kasa görevlisine bu şekilde ödeme yapacağınızı belirttikten sonra POS cihazındaki QR kodu uygulamaya okutarak ödeme işleminizi çok kolay ve hızlı bir şekilde yapabileceğiniz sistem, ödeme sırasında vakit kaybetmenin de önüne geçiyor. Ödeme işleminiz tamamlandığında ise ödeme tutarı aylık faturanıza yansıtılıyor.

Türkiye’nin her yerinde kullanılabilmesi ve yanınızda para olmadan ödeme yapabilme imkanı sunmasıyla oldukça başarılı bir girişim olduğunu düşündüğüm Türk Telekom Mobil Hesap uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türk Telekom Selfy

    Faturalı ve faturasız Selfy tarife kullanıcılarına özel kampanyalar Türk Telekom Selfy uygulamasında
  • Türk Telekom Bi' Dünya Fırsat

    Birçok farklı sektörden indirim, kampanya ve fırsatlar cebinizde.
  • Türk Telekom Cihaz Danışmanı

    Türk Telekom Cihaz Danışmanı uygulaması ile akıllı telefon ve tabletlerin özelliklerine erişebilir, karşılaştırabilir, kampanyaları takip edebilirsiniz.
  • Türk Telekom - Online İşlemler

    Türk Telekom Online İşlemler Android uygulaması ile mobil, evde internet ve ev telefonu abonelik işlemleri tek yerden yapılabiliyor.
  • Türk Telekom Arabam

    Aracınız ile ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye uygulama üzerinden ulaşabilirsiniz.
  • Türk Telekom NeNerede

    Aradığınız mekanları veya noktaları anında ve kolayca bulabilirsiniz.
  • Türk Telekom Mobil Dergi

    Mobil teknoloji dünyasına dair son gelişmeleri Android cihazlarınızdan takip edebilirsiniz.
  • Servisler Cebimde

    Servisler Cebimde, Türk Telekom servis ve mobil uygulamalarını bir araya topluyor.