Türkçe İslam

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Türkçe İslam, İslam hakkında faydalı bilgiler veren bir uygulama.

Türkçe İslam, iPhone ve iPad cihaz sahiplerine yönelik tasarlanmış bir İslami bilgiler uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu bilgilendirici uygulama sayesinde İslam alemi hakkında merak edilen sorulara cevap bulabiliyor ve kapsamlı bilgilere ulaşabiliyoruz.

Uygulamada mealler, hadisler, namaz vakitleri ve kıble yönü gibi günlük hayatta ihityacımız olabilecek bilgilere göz atabiliyoruz. Bu bakımdan uygulamanın özellikle İslam dininin kurallarını tam olarak öğrenmek isteyen kullanıcıların epey işine yarayacağını söyleyebiliriz.

Türkçe İslam bilgi bakımından tatmin edici sonuçlara imza atıyor fakat tasarım olarak biraz daha farklı bir yapıya sahip olmasını beklerdik. Siyah renk üzerine beyaz renkle yazılmış olması gözü bir süre sonra yorabiliyor. Beyaz sayfa rengi üzerine siyah yazı tercih edilmiş olsaydı çok daha rahat bir okuma deneyimi yaşayabilirdik.

Bunun haricinde hiçbir eksiği olmadığını tekrar belirtelim. Eğer İslam dini hakkında daha fazla bil edinmek istiyorsanız Türkçe İslam'ı mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İslam Alimi

    İslam Alimi, iOS cihazlarınızda internetsiz kullanabileceğiniz zengin içerikli dini uygulama.
  • İngilizce Türkçe Sözlük

    İngilizce Türkçe Sözlük, iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz başarılı bir sözlük uygulamasıdır.
  • TDK Türkçe Sözlük

    TDK Türkçe Sözlük İndir (iOS): 2020 Türk Dil Kurumu'nun resmi mobil uygulaması
  • 5N1K: Neden?

    5N1K: Neden?, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Türkçe konuşma ve eğitim kartları bulunan öğretici bir uygulamadır.
  • Redhouse Sözlük

    Redhouse Sözlük kapsamlı içeriğiyle dikkat çeken bir İngilizce-Türkçe sözlük uygulamasıdır.
  • Sözlük

    iPhone, iPod Touch ve iPad İçin İngilizce Türkçe Sözlük Uygulaması, ücretsizdir, 25,000 sözcük içerir ve internet bağlantısı gerektirmez.
  • Bilgi Sözlük

    iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz Bilgi Sözlük uygulaması ile tüm İngilizce ve Türkçe kelimelerin anlamlarını öğrenebilirsiniz.
  • Tureng Sözlük

    iOS yüklü cihazlar için hazırlanmış 3 milyondan fazla terim içeren popüler İngilizce Türkçe sözlük uygulamasıdır.