Turkcell Akıllı Otomobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME

Turkcell Akıllı Otomobil uygulaması ile adres tarif etmeden yol yardımı çağırabilir, en yakın eczane, akaryakıt istasyonunun yerini öğrenebilirsiniz.

Şu an için Subaru ve Volvo araçları ile entegre gelen, sürücüye daha keyifli bir sürüş deneyimi yaşatan Akıllı Otomobil Platformu hem araçlarda hem de mobil cihazlar üzerinden kullanılabiliyor. Android tabanlı akıllı telefonunuz üzerinden tek dokunuşla trafik durum bilgisi almaktan, en yakınınızdaki nöbetçi eczane, akaryakıt istasyonunu bulmaya kadar pek çok işlemi yapabiliyorsunuz.

Android telefonunuza ücretsiz olarak yükleyip hemen kullanmaya başlayabileceğiniz Turkcell Akıllı Otomobil uygulaması, her ne kadar akıllı otomobil sahipleri için düşünülerek hazırlanmış bir mobil uygulama. Dolayısıyla Akıllı Otomobil sistemi ile entegre gelen bir araca sahip değilseniz bu uygulamanın tüm işlevlerinden yararlanamıyorsunuz. Örneğin; otomobiliniz için yetkili servis noktalarını görmek için veya otomobilinizin konumunu takip etmek için TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekiyor. Ancak otopark, eczane, akaryakıt istasyonları gibi lüzum edecek yerlerin konumunu giriş yapmadan öğrenebiliyor, acil numaralara erişebiliyor ve tek dokunuşla arayabiliyorsunuz.

Turkcell teknolojisini ve iletişim altyapısını otomobillerimize taşıyan Akıllı Otomobil Platformu, şu an için yaygın kullanılan bir sistem değil ve sadece Volvo ve Subaru araçlarında mevcut. Tabii ki uygulamayı kullanmak için bir akıllı otomobile sahip olmanız gerekmiyor ancak uygulamanın can alıcı işlevlerinden yararlanamıyorsunuz.

Erkan Calp

Turkcell Akıllı Otomobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME

Turkcell Akıllı Otomobil uygulaması ile aracınızın konumunu takip etmekten, tek tuşla yol tarif etmeden yardım almaya kadar pek çok işlemi mobilden yapabilirsiniz.

Turkcell Akıllı Otomobil, şu an için Subaru ve Volvo araç sahiplerinin yararlanabildiği, sürücünün daha keyifli yolculuk geçirmesi amacıyla tasarlanmış bir mobil uygulama.

Turkcell Akıllı Otomobil, bildiğiniz üzere ilk olarak Subaru ve Volvo marka otomobillerde kullanılan bir sistem. Bu sistemin sayesinde sürücü, aracı arızalandığı vakit yardım almak için yol tarif etmek zorunda kalmıyor, aracı için yakınındaki yetkili servis noktalarını rahatlıkla öğrenebiliyor ve tek tuşla ulaşabiliyor. Bunun yanında nöbetçi eczane, akaryakıt istasyonları, banka gibi sık ihtiyaç duyulan 100’den fazla nokta için yol tarifi alabiliyor. Akıllı Otomobil uygulaması da tüm bu işlevleri mobil cihazlara taşıyor ve hali hazırda akıllı otomobillerde bulunan tüm özellikleri iPhone’dan kullanma rahatlığı sunuyor.

iPhone’larla uyumlu olan Turkcell Akıllı Otomobil uygulaması, aracınızın konum ve hız bilgilerine anında ulaşabileceğiniz Aracım Nerede; yolda zor durumda kaldığınız vakit yakınınızdaki yetkili servis noktalarını öğrenebileceğiniz Yetkili Servisler; 100’den fazla noktanın yerini öğrenebileceğiniz (Banka, Akaryakıt İstasyonu, Otel, Eğlence ve Alışveriş Merkezleri gibi) Konum ve acil durumlarda tek tuşla ilgili kişilere ulaşabileceğiniz Acil Numaralar olmak üzere dört sekmeden oluşuyor.

Turkcell Akıllı Otomobil uygulaması elbette Akıllı Otomobil özelliğine sahip araç kullanıcıları için hazırlanmış bir uygulama olduğundan aracınızın konumunu öğrenmek, yetkili servis noktalarını bulmak için TC Kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yapmanız gerekiyor. Yer öğrenme ve acil durum numaraları için giriş yapma zorunluluğu bulunmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Seyahat

    Turkcell Seyahat uygulaması ile seyahatleriniz daha kolay geçecek.
  • Taksi 7x24

    Turkcell ve Tetaş Elektronik'ten dijital taksi uygulaması
  • Turkcell Akıllı Faks

    Turkcell Akıllı Faks uygulaması ile faks işlemlerinizi akıllı telefonunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.
  • Turkcell Fit

    Turkcell Fit, Turkcell'in akıllı bilekliği ile senkronize olan bir sağlık ve fitness uygulamasıdır.
  • Mobil Onay

    Mobil Onay, belgelerinizi akıllı telefonunuzdan imzalama kolaylığı sunan bir Turkcell uygulamasıdır.
  • Lifebox

    Lifebox (Turkcell Akıllı Depo) uygulaması, Android telefonunuzla çektiğiniz fotoğraf, video ve diğer dosyaları buluta yedekler.
  • Dijital Operatör

    Dijital Operatör (Turkcell Hesabım) uygulaması ile Turkcell faturalı ve faturasız hattınızın, Superonline hesabınızın kontrolü cebinizde.
  • Journeys & Notes

    Journeys & Notes, Microsoft tarafından akıllı telefonlar için tasarlanmış, birçok konum kaydedip hakkında çeşitli notlar alabileceğiniz bir seyahat ajandası uygulamasıdır.