Turkcell Çocuğum ve Ben

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,537 TOPLAM İNDİRME

Turkcell Çocuğum ve Ben, çocukların gelişimine katkı sağlayan birçok içeriğin yer aldığı bir Turkcell uygulamasıdır.

Turkcell Çocuğum ve Ben, çocuğunuzun gelişimine katkıda bulunan yararlı bilgi ve araçlar içeren bir mobil uygulamadır. Hem ebeveyn hem de çocukların kullanabileceği uygulamada çocukların yaşlarına göre özelleştirilmiş pedagojik bilgilerden çocuk sağlığına, çocuğunuzun okuması gereken kitaplardan ailecek gidilebilecek etkinliklere birçok içerik bulunmaktadır.

Turkcell tarafından ücretsiz olarak sunulan Çocuğum ve Ben uygulaması çocuğunuzun sağlıklı şeklide büyümesine katkı sağlayan çok faydalı bir uygulama. Türkçe ve İngilizce sesli hikayeler, çocuğunuzun ilgisini çekebilecek eğlendirirken öğreten videolar ev çizgi filmler, çocuğunuzun gelişimine yönelik hazırlanmış oyunlar uygulamada yer alıyor.

Android tabletinizde kullanabileceğiniz Çocuğum ve Ben uygulamasında hem kendiniz hem de çocuğunuz için ayrı profil oluşturabiliyorsunuz. Ayrıca uygulama içerisinde sunulan ücretli içeriklerin haberiniz olmadan satın alınmasını ve çocuğunuzun profilinize geçişini engellemek için de Anne Parola seçeneği bulunuyor.

Not: Uygulama ücretsizdir. Ancak Turkcell Çocuk Gelişimi, Turkcell Çizgi Film Paketi gibi içerikler için ayda 1 TL ödemeniz gerekmektedir.

Erkan Calp

Turkcell Çocuğum ve Ben

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,442 TOPLAM İNDİRME

Turkcell Çocuğum ve Ben, çocukların gelişimine katkıda bulunan birçok yararlı içeriğin yer aldığı Turkcell servisidir.

Turkcell Çocuğum ve Ben, hem çocukların hem de anne-babaların kullanabildiği, kendilerine özel içeriklere ulaşabildikleri bir eğitim uygulamasıdır. Uygulama üzerinden çocuğunuzun yaşına uygun pedagojik bilgileri takip edebilir, çocuk sağlığında uzmanlaşmış doktorların videolarını izleyebilir, çocuğunuzun yaşına göre okuması gereken kitap önerilerine ulaşabilir, ailece keyifli vakit geçirebileceğiniz etkin tavsiyelerine erişebilirsiniz.

Turkcell’in ebeveynler ve çocuklar için hazırladığı resmi uygulaması Çocuğum ve Ben’de çocuk gelişimi, çocuk sağlığı, aktiviteler başta olmak üzere birçok faydalı içerik yer alıyor. 3-7 yaş arası çocuklara yönelik hazırlanmış sesli hikayeler (Hem Türkçe hem de İngilizce olarak) çocukların severek izleyeceği eğitici videolar ve çizgi filmler, çocukların gelişimine yönelik harika oyunlar ayda sadece 1TL karşılığında satın alabileceğiniz servisler arasında yer alıyor.

Profil oluşturma seçeneği de sunan Turkcel Çocuğum ve Ben uygulaması sadece iPad’lerle uyumlu olup, ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

http://tr.rdrtr.com/aff_c?offer_id=3237&aff_id=214

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turkcell Zeka Gücü

    Teknolojiye eğimli olan gençleri geleceğe hazırlamak için programlama ve maker eğitimlerini Turkcell Zeka Gücü uygulamasında bulabilirsiniz.
  • Turkcell Akademi

    Turkcell Akademi, farklı kategorilerde yazılı ve görsel eğitimler sunan ücretsiz bir uygulamadır.
  • İçimdeki Hazine

    Turkcell İçimdeki Hazine uygulaması özel çocuklar için özel eğitim oyunları içeriyor.
  • YDS

    YDS, Turkcell'in Yabancı Dil Sınavı'na hazırlananlar için hazırladığı geniş içerikli bir mobil uygulamadır.
  • Dijital Operatör

    Dijital Operatör (Turkcell Hesabım) uygulaması ile Turkcell faturalı ve faturasız hattınızın, Superonline hesabınızın kontrolü cebinizde.
  • Turkcell Fit

    Turkcell Fit, Turkcell'in akıllı bilekliği ile senkronize olan bir sağlık ve fitness uygulamasıdır.
  • Turkcell Güvenlik

    Turkcell’in yeni uygulaması Turkcell Güvenlik, geniş kapsamlı ücretsiz bir güvenlik uygulamadır.
  • Yaani

    Turkcell Yaani İndir (Android): Turkcell'in arama motoru ve internet tarayıcısı Yaani ile tanışın.