Turkish Airlines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,702 TOPLAM İNDİRME

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulamasını indirin, uçuş planınızı cebinizden yapın.

Art arda 4 kez Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi seçilen, dünyada en fazla ülkeye uçan havayolu şirketi Turkish Airlines’ın Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırladığı resmi mobil uygulamasıdır.

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) Android uygulaması ile bilet satın almaktan Miles & Smiles hizmetlerine erişime kadar pek çok işlemi mobil cihazınız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Teklifleri inceleyerek en uygun fiyatlı bileti rahatlıkla bulabilir ve birkaç adımda biletinizi satın alabilirsiniz. Türk Hava Yolları sadakat programına üye olabilir, Türk Hava Yolları uçuşlarının kalkış ve varış durumlarına erişebilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın resmi mobil uygulaması, animasyonlarla süslenmiş son derece modern arayüz ile gelmektedir. Bilet al, Check in, Öde ve Uç, Uçuş Durumu ve Miles & Smiles öğelerinden oluşan arayüzün kullanımı oldukça rahat. Bunlar dışında yukarı kaydırma hareketiyle diğer seçeneklere, aşağı kaydırma hareketiyle de dünyanın dört bir yanındaki ülkelere en uygun fiyatlarla ulaşabileceğiniz teklifler sayfasına erişebilirsiniz.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda sıklıkla Turkish Airlines’ı tercih eden biriyseniz, uçuş öncesi tüm işlemlerinizi zahmetsizce yapabileceğiniz resmi uygulamasını kesinlikle indirmelisiniz.

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulaması ile;

  • Seçimlerinizi, beğenilerinizi, uçuşlarınızı hatırlar ve size özel öneriler sunar. Seyahat işlemleri hızlı ve kolay.
  • Modern tasarımlı arayüz, seyahat planınızı, bilet ve Mil işlemlerinizi rahatça yapmanıza izin verir. Hızlıca bilet alabilir, rezervasyonunuzu düzeltebilir, kayıtlı uçuşlarınızı görebilirsiniz.
  • Kredi kartınızı kameraya okutarak, kredi kartınızı kaydederek veya size uygun ödeme seçeneğiyle biletinizi kolayca satın alın.
  • Uçuşunuzu kaydederek rezervasyonunuzu dilediğiniz bir zaman yapın.
  • Seyahatinizden önce istediğiniz otelde yerinizi ayırtın ve aracınızı kiralayın.
  • Miles & Smiles ayrıcalıklarından yararlanın. (Ödül bilet ya da mil satın alma, mil transfer etme gibi yeni özellikler eklendi)
  • Çoklu uçuş seçeneği ile birden fazla uçuş içeren seyahatleriniz için biletinizi kolayca satın alın.
  • Keşfet bölümünde kampanyalar ve şehir rehberlerini inceleyin.
Erkan Calp

Turkish Airlines

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
871 TOPLAM İNDİRME
97.9 MB DOSYA BOYUTU

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulaması ile uçuş işlemlerini hızlıca yapın.

Türkiye’nin ilk ulusal uçak firması Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulaması ile yerinizden kalkmadan dünyanın dilediğiniz yerine uçuş rezervasyonu yaptırabilir, biletinizi satın alabilir, check-in yapabilir, Miles & Smiles hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Türk Hava Yolları mobil uygulaması, üyelik bilgileriniz ve farklı temalarla şekillenen modern görünümlü arayüz ile geliyor; uçuş öncesi ihtiyacınız olan tüm işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Bilet alma, rezervasyon yapma, rezervasyonu bilete dönüştürme, koltuk seçme ve değiştirme, check-in yapma ve daha onlarca işlemi resmi uygulama üzerinden yapabiliyorsunuz.

Türk Hava Yolları iPhone ve iPad uygulaması oldukça detaylı hazırlanmış. Bilet satın alırken gideceğiniz yerin hava durumunu ayrıntılı olarak görebiliyor, ne kadar mesafe uçacağınızı harita üzerinde animasyonlu olarak görebiliyor, ucunuzu takip edebiliyorsunuz.

Yurt içi ve yurt dışı uçuşlarınızda Türk Hava Yolları’ndan başkasını tercih etmiyorsanız, tüm servislere kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan resmi uygulama telefon ve tabletinizde kesinlikle yer almalı.

Turkish Airlines (Türk Hava Yolları) mobil uygulaması ile;

  • Seçimleriniz, beğenileriniz, uçuşlarınızı hatırlayıp size özel öneriler sunuyor. Seyahat işlemlerini kolay ve hızlı şekilde yaparak zaman kazanıyorsunuz.
  • Modern, sade tasarımlı arayüz sayesinde seyahat planınızı, bilet ve Mil işlemlerinizi rahatça yapabiliyorsunuz. Bilet alma, rezervasyon düzenleme ve kayıtlı uçuşları görüntüleme işlemleri çok basit.
  • Çok sayıda ödeme seçeneği sunuluyor. Biletinizi hızlıca satın alabiliyorsunuz. Kredi kartınızı kaydetme veya ödeme anında kredi kartınızı okutarak bilet alabiliyorsunuz.
  • Uçuşunuzu kaydedip rezervasyonunuzu istediğiniz zaman yapıp düzenleyebiliyorsunuz. Seyahatten önce otel yer ayırtma, araç kiralama işlemleri de çok kolay.
  • Miles & Smiles üyesi olarak ödül bilet ya da Mil satın alabiliyor, diğer üyelere Mil transfer edebiliyorsunuz.
  • Birden fazla uçuş için bilet satın alma işlemi çoklu uçuş seçeneğiyle son derece kolay.
  • Keşfet bölümünde kampanyaların yanı sıra şehir rehberleri sizi bekliyor.
Erkan Calp

Turkish Airlines

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
129 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Turkish Airlines'ın Windows Phone kullanıcıları için hazırladığı resmi uygulamasıdır.

Dünyanın en fazla ülkesine uçan hava yolu Turkish Airlines’ın resmi Windows Phone uygulamasıdır. Dünyanın dilediğiniz yerine uçuş rezervasyonunuzu rahatlıkla yapabilir, rezervasyonunuzu bilete dönüştürebilir, check-in yaparak zamandan tasarruf sağlayabilir, Türk Hava Yolları sadakat programına üye olabilir, üyeyseniz Miles & Smiles hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Windows Phone platformundaki en başarılı hava yolu uygulaması olan Türk Hava Yolları ile yapabilecekleriniz:

  • Bilet satın alabilir, uçuş rezervasyonu yapabilir, rezervasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.
  • Miles & Smiles hizmetlerine erişebilirsiniz.
  • Mobil check-in yapabilir, koltuğunuzu seçebilir ve değiştirebilirsiniz.
  • Teklifleri inceleyerek, dünyanın dört bir yanına uygun fiyatlarla uçabilirsiniz.
  • Gideceğiniz yerin hava durumunu öğrenip, önleminizi alabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pegasus Airlines Mobile

    Pegasus Airlines Mobile uygulaması ile Android mobil cihazlarınızdan bilet satın alabilir ve check-in işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.
  • Borajet Airlines

    Borajet Havayolları'ndan uçak bileti alma, rezervasyon ve check-in işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Baby Airlines - Airport City

    Baby Airlines - Airport City tüm aile bireyleri tarafından keyifle oynanabilecek türden bir oyun.
  • Turkish Keyboard

    Turkish Keyboard uygulaması, Android cihazlar için geliştirilmiş Türkçe klavye uygulamasıdır.
  • English Turkish Dictionary

    English Turkish Dictionary, Android cihazınızda ücretsiz kullanabileceğiniz çevrimdışı İngilizce Türkçe sözlük uygulamalarından biri.
  • Turkish King

    Turkish King, King oyuncularının Andriod cihazları üzerinden King oynayarak eğlenebilmesi için geliştirilen ücretsiz bir kart oyunu.
  • Turkish for TouchPal Keyboard

    Turkish for TouchPal Keyboard, standart uygulaması içerisinde Türkçe desteği bulunmayan uygulamayı Türkçe kullanmak isteyenler için sunulan klavye uygulaması.
  • Turkish Recipes

    Türk mutfağının lezzetlerini dünyaya sunmak amacıyla hazırlanmış İngilizce bir uygulamadır.