Turn Undead: Monster Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı için Nitrome tarafından mobil oyunculara bir hediye gibi sunulan zekice hazırlanmış bir tür sıra bazlı bulmaca oyunudur.

Turn Undead: Monster Hunter mobil oyununda oyuncuları aksiyon dolu bulmacalar bekliyor. Oyunda yaptığınız her adım için oyunda yer alan canavarlar da bir adım atacak. Yani oyunun temposunu tamamen siz belirleyeceksiniz. Uçan kafatasları, zombiler, kurtlar ve vampirler oyunda sizleri bekliyor olacak. Oyunun ana karakteri biraz da konsol oyunu karakteri Limbo’ya benziyor.

Oynanışa gelecek olursak Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu ilk bakışta bir platform aksiyon oyununa benziyor. Ancak siz öyle değerlendirerek oynarsanız çok yanılırsınız. Zira bir adım ötenizde duran bir canavarı hemen dönüp vurmaya kalkarsanız çoktan ölmüş olursunuz. Unutmayın döndüğünüzde bir hamle yapmış oluyorsunuz ve eş zamanlı olarak canavar da bir hamle yapacak. Bu durumda hamlelerinizi çok akıllıca yapmalısınız. Oyunda sahip olduğunuz silahlarla da yaratıcı işlet ortaya çıkabilirsiniz. Tamamen ücretsiz oynayabileceğiniz Turn Undead: Monster Hunter mobil oyununu Google Play Store’dan indirebilirsiniz.

Yağız Sarman

Turn Undead: Monster Hunter

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
299 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, korkunç canavarlarla başa çıkmanız gereken sıra tabanlı bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı haftasında kullanıcıların tam da beklediği türden bir tür bulmaca oyunudur.

Turn Undead: Monster Hunter mobil oyununda oyuncuları sıra bazlı bir bulmaca oyunu bekliyor olacak. Tabi ki vampirler, kurtlar, kafatasları ve zombiler gibi korku unsurları oyunda yerini almış durumda. Oyun sonunda ise Drakula’yı alt etmelisiniz.

Turn Undead: Monster Hunter ilk bakışta sizlere bir platform – aksiyon oyunu gibi görünebilir ama sakın aldanıp aksiyon oyunu mantığıyla oynamaya kalkmayın. Zira oyunda yaptığınız her hamle aynı anda canavarların da bir hamle yapması demek. Yani el çabukluğu ile hiçbir şeyi halledemezsiniz. Somut bir örnekle anlatmak gerekirse hemen arkanızda duran bir canavarı silahla vurmak için ihtiyacınız olan iki hamledir; arkanızı dönmek ve ateş etmek. Buna karşılık canavarın ilk hamlesinde yakayı ele verirsiniz. Yani gelecek hamleleri de hesaba katmalı ve taktiğinizi bu şekilde geliştirmelisiniz. Ayrıca sahip olduğunuz silahlarla yaratıcı çözümler üretmeniz de mümkün. Örneğin elinizdeki kazığı bir basamak olarak kullanabilirsiniz.

Cadılar Bayramı’na uygun tasarlanmış Turn Undead: Monster Hunter mobil oyununu oynamak tamamen ücretsiz ancak oyun içinde bazı satın alma teklifleri sunulabilir. Turn Undead: Monster Hunter mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Turn Undead 2: Monster Hunter

    Mumya Kralı bulup cehenneme göndermelisiniz.
  • Undead 2048

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Undead Hunter

    Undead Hunter, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Monster Mash

    Monster Mash, şeker, meyve ya da balonlar yerine canavarları eşleyerek farklı bölümleri bitirmeniz gereken ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Monster Push

    Sevimli hayvanların yerine geçip canavarları öldürüyoruz.
  • Park of Monster

    Canavarlar ve sihirlerle dolu dünyada savaşıyorsunuz.
  • Mana Monsters

    RPG ve bulmaca öğelerinin birleştiği Mana Monster'da canavarlarınızı hemen güçlendirin.
  • Monster Duo

    Birbiriyle aynı olan canavarları birleştir ve cevherleri topla.