Turn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Turn, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz açtığı refleks oyunları arasında.

Turn, Ketchapp’ın oyunu olmasıyla Android platformunda öne çıkan, reflekslerinizi test etmek için oynayabileceğiniz süper eğlenceli bir oyun. Görsel açıdan günümüz oyunlarının bir hayli gerisinde olsa da oynanış tarafından kısa sürede kendisine bağlıyor. Bir daha, son kez derken vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Dikkat ve hızın önem kazandığı mobil oyunda duvarlara çarpmadan mümkün olduğunca uzun süre gitmeye çalışıyorsunuz. Köşe noktalara geldiğiniz vakit ekrana dokunmanız puan için yeterli. Duvara çarparsanız ilginç şekilde oyuna veda etmiyorsunuz ancak küçülüyorsunuz. Siz küçüldükçe platform da küçülüyor. Bu da beraberinde daha zor oynanışı getiriyor.

Temponun gittikçe yükseldiği oyunda ara sıra çıkan altınlar, ekstra güç kazandırmıyor. Sadece yeni karakterleri oyuna dahil etmenizi sağlıyor.

Erkan Calp

Turn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
179 MB DOSYA BOYUTU

Turn, Ketchapp'ın yenilikçi kontrol sistemine sahip, gittikçe zorlaşan refleks oyunu.

Turn, Ketchapp’ın basit görselli sağlam refleks ve dikkat gerektiren mobil oyunlarından biri.

Tek dokunuş, yenilikçi kontrol sistemiyle iPhone ve iPad’de dilediğiniz yerde rahatça oynayabileceğiniz bağımlılık yapan bir oyun. Görselleriyle değil oynanışıyla vuran oyunları seviyorsanız tavsiye ederim.

Vakit geçirmek için birebir diyeceğim zevkli iOS oyunlarından biri Turn. Ketchapp’ın olmasıyla zorluk seviyesini tahmin etmişsinizdir. Oynanışa geçecek olursam; Oyunda puan toplamak için köşe noktalara geldiğinizde ekrana dokunup objenin dönüşünü sağlamanız yeterli oluyor. Harika zamanlama yapamazsanız haliyle duvara çarpıyorsunuz ancak ölmüyorsunuz. Daha küçük olarak oyuna devam ediyorsunuz. Lakin siz küçüldükçe platform da aynı orantıda küçülüyor. Bu yüzden duvarlara ne kadar az çarparsanız o kadar iyi.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Turn Right

    Just Turn Right mobil cihazlarınzıda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Turn Right

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir mobil oyun
  • Fury Turn

    Fury Turn mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Turn Off Screen Free

    Turn Off Screen Free, Android cihazlarınızın ekranlarını istediğiniz zaman istediğiniz uygulamayı kullanırken kolayca kapatabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • VIRUS: Turn-Based Strategy

    VIRUS: Turn-Based Strategy Android oyununda şeker savaşına giriyorsunuz.
  • Turn Undead: Monster Hunter

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Turn Undead: Monster Hunter mobil oyunu, Cadılar Bayramı'na özel tasarlanmış bir tür sıra tabanlı bulmaca oyunudur.
  • My Turn

    Etkileyici tasarımlara sahip onlarca savaşçıyı yöneterek aksiyon dolu anlar yaşayacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Perfect Turn!

    Renkli şekiller oluşturarak zorlu bulmacalar çözebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.